enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5191
EURO
34,7972
ALTIN
2.420,37
BIST
9.719,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C

Özdamar Denizlispor’un çok şey kaybetmesine neden oldu

Özdamar Denizlispor’un çok şey kaybetmesine neden oldu
A+
A-

Spor Toto 1. Lig mücadelesinde normal sezonda son 6 haftaya girilirken, Denizlispor ligde kalma savaşı veriyor. Rakiplerle mücadele eden Denizlispor’un son haftalarda yapılan hakem hatalarından dolayı puan kayıpları yaşaması yönetimin ve taraftarların sabrını taşırdı.

Denizlispor’un ateş hattından kurtulma yolunda çıktığı iki karşılaşma olan B.B Erzurumspor ve Altınordu karşılaşmalarında yapılan hakem hataları yönetim ve taraftarların büyük tepkisine neden oldu.Denizlispor’un ligin 27.haftasında karşılaştığı B.B.Erzurumspor maçında dördüncü hakemlik yapan Erkan Özdamar’ın raporu üzerine futbol şube sorumlusu ve Denizlispor As Başkanı Ali Fırat ile antrenör Mehmet Polat ceza almıştı. Ali Fırat’ın 21 gün hak mahrumiyeti almasına neden olan Özdamar 28. haftada Altınordu maçına atanması akıllarda soru işareti oluşturdu.

Denizlispor teknik heyeti ve Ali Fırat ile B.B. Erzurumspor maçında gergin anlar yaşayan Özdamar’ın Altınordu maçına orta hakem olarak atanması Denizlispor tarafında tepkilere neden oldu. Özellikle Özdamar’ın maçın son saniyelerinde verdiği tartışmalı faul sonrasında Denizlispor yediği golle iyi bir performans gösterdiği depslasmandan eli boş döndü.

Özdamar ataması Denizlispor’un avantajı elinden aldı

Denizlispor’un iyi bir performans sergilediği, neredeyse rakip takıma pozisyon vermediği deplasmandan iki duran top golü ile mağlup dönmesi düşme hattı mücadelesinde büyük bir avantajı kaçırmasına neden oldu. Denizlispor’un rakipleri Adana Demirspor, Adanaspor,Samsunspor ve Eskişehirspor’un puan kaybettiği haftada deplasmandan eli boş dönemesi son 6 haftaya girilirken büyük bir avantajı eline geçirememesine neden oldu.

Denizlispor’un 4 Haftalık maç takvimi belli oldu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.