enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5655
EURO
34,9880
ALTIN
2.431,02
BIST
9.767,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C

Pamukkale Belediyesporlu Halterci Mehmet Avcıl Türkiye Rekoru Kırdı

Pamukkale Belediyesporlu Halterci Mehmet Avcıl Türkiye Rekoru Kırdı

Türkiye Halter Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Gençler ve U 23 Türkiye Halter Şampiyonası 6-10 Temmuz 2021 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da yoğun katılımla gerçekleşti. Veysel Eroğlu Spor Salonu’ndaki müsabakalarda Pamukkale Belediyespor’u U 23 kategorisinde 96 kilogramda Mehmet Avcıl, gençler 67 kilogramda ise Fatih Çetin temsil etti. Mavi-beyazlı kulübün sporcularından Mehmet Avcıl, koparmada 146 kilogram, silkmede de 181 kilogram kaldırarak toplamda 327 kilogramla kategorisinde Türkiye rekorunun sahibi olup Türkiye Şampiyonu oldu. Bu büyük başarıyla Mehmet Avcıl Pamukkale Belediyespor’un adını rekorla Türkiye’ye duyurmayı başardı. Avcıl, bu derecesi ile 24 Eylül 2021’de Finlandiya’da yapılacak olan Avrupa Halter Şampiyonası’nda mücadele etme hakkını elde etti.

TEBRİK EDİYORUM

Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale’nin adının spordaki başarılarla duyulmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Pamukkale adını hem turizm hem de tarımda Türkiye’ye ve dünyaya duyuruyor. Son zamanlarda sporda da başarılar elde etmeye başladık. Hem takım sporlarında hem de bireysel dallarda güzel haberler ardı ardına geliyor. Son olarak halter branşımızda sporcumuz Mehmet Avcıl önceki rekorları 1’er kilogram artırarak toplamda 327 kilogram kaldırarak Türkiye rekorunun sahibi oldu. Bu derece ile sporcumuz Finlandiya’daki Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkın elde etti. Kendisini bu büyük başarı için kutluyorum. Pamukkale’mizin ve kulübümüzün adını Avrupa’da duyuracak. Pamukkale sporun da merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor” dedi.

hatay mutlu son
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.