enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5010
EURO
34,5533
ALTIN
2.499,13
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Pamukkale Belediyespor’lu Meryem Tan Avrupa Şampiyonasında Mücadele Edecek

Pamukkale Belediyespor’lu Meryem Tan Avrupa Şampiyonasında Mücadele Edecek

Pamukkale Belediyespor Kulübü’nde milli sevinç. Mavi-beyazlı kulübün 2. Lig’de mücadele eden tekerlekli sandalye basketbol takımında yer alan Meryem Tan’a bir kez milli davet geldi. Basketbola Pamukkale Belediyespor çatısı altında başlayan başarılı sporcu kısa sürede gösterdiği performansla milli takıma kadar yükseldi. Ay-yıldızlı takımın değişmez oyuncuları arasına adını yazdıran Meryem Tan, önemli bir organizasyon için de davet aldı. 2-13 Aralık 2021 tarihleri arasında İspanya’nın başkenti Madrid’de yapılacak Tekerlekli Sandalye Basketbol A Kadınlar Avrupa Şampiyonası’na katılacak milli takımda Meryem Tan da bulunuyor. Tekerlekli Sandalye Basketbol A Kadınlar Milli takımı bu önemli organizasyon öncesi 24 Kasım – 1 Aralık 2021 tarihleri arasında Yalova’da kampa girecek.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Meryem Tan’ın A Milli takıma çağrılmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımızın milli sporcusu ülkemizi İspanya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek kadroya alındı. Bu bizleri gururlandırdı. Bizim amacımız gençlerimizin sporla tanışarak milli takımlara kadar yükselmesini sağlamak. Meryem Tan buna çok güzel bir örnek. Kendisine bu önemli organizasyonda giyeceği milli formayla başarılar dilerim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.