enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Pamukkale’de Gündem Spor

Pamukkale’de Gündem Spor

Pamukkale Belediyesi Kasım Ayı meclisinin son gününde gündemi spor ve amatör sporlara verilecek destek belirledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan ve 2018 bütçesi, faaliyet raporu ile çok sayıda imar değişikliğinin oylandığı son oturumun ardından söz alan Pamukkale Belediye Meclis üyeleri engelli sporları ile amatör sporlara Pamukkale Belediyesi’nin daha fazla destek olması gerektiğini savundu. Meclis üyeleri Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’den amatör ve engelli sporlarına verilen desteğin arttırılması için ”üzerimize düşeni yapmaya hazırız” mesajı verdi.

Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen ve ülke çapında ses getiren Pamukkale Spor Oyunları’nın Denizli ve Pamukkale için büyük bir şans olduğunu dile getiren AK Partili Belediye Meclis Üyesi Turgay Besim ”Belediyemizin desteği ile kurulan ve önemli başarılara imza atan Pamukkale Spor engelli basketbol takımına meclis üyelerimizin ve vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Belediyemiz her geçen gün daha fazla destek veriyor, ancak bu desteği tüm ilçemize ve şehrimize yayarsak, kazanılan başarılar daha büyük anlam kazanır. ” dedi.

Boş Tribünlere Oynuyoruz

Mecliste söz alan işitme engelli meclis üyesi İbrahim Çelebioğlu ise ”Denizli Sağırlar Futbol Kulübü olarak büyük başarılara imza attık. Şimdi önümüzde 2 zorlu mücadele var, play-off oynayacağız. Eğer iki maçı da kazanırsak bir üst lige çıkacağız. Ama maçları boş tribünlere oynuyoruz. Denizlili vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Eğer bu desteği alabilirsek, daha büyük başarılara imza atabileceğimize inanıyoruz. Yurt dışından transfer ettiğimiz arkadaşlarımızla takımımızı güçlendirdik. Herkesi takımımızı desteklemeye bekliyoruz” dedi.

Milli Marşımızı Okuyan Sporcu Kalmadı 

Denizli amatör futbolunda önemli bir emeği bulunan ve yıllardır birçok sporcunun gelişimine katkı koyan Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyesi Özkan Aslan ”Süper Ligi izlediğimizde milli marşımızı okuyan futbolcu sayısının sadece 3-4 kişi ile sınırlı kaldığını görüyoruz. Bu durumun benim kadar sizleri de üzdüğünün farkındayım. Bunun çözümü amatör spora, sporculara ve özellikle gençlerimiz ile çocuklarımıza yatırım yapmaktan geçer. Spor anlamında çok yetenekli bir milletiz. 3 milyon yurttaşımızın yaşadığı Almanya’da yetişen ve Almanya adına yarışmalara katılan 40’ın üzerinde üst düzey Türk asıllı sporcu var. 80 milyon kişinin yaşadığı ve nüfusun yarıdan fazlasının genç olduğu ülkemizde ise milli takıma başarı kazandıracak 18 yetenekli genç yetiştiremiyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmalı ve gençlerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olmalıyız. Bu anlamda 30 yıllık spor yöneticiliği deneyimim ile elimden geleni yapmaya hazırım” diyerek amatör sporların önemine değindi.

Sporcu Kenti Pamukkale

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise ”Göreve geldiğimiz ilk yıl Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun ilçemizden geçmesi ile başlayan spora destek yolculuğumuz ”Pamukkale Spor Oyunları” ile yeni bir ivme kazandı. Spara ve sporcuya olan desteğimiz artarak devam edecek. 11-12-13 Mayıs tarihlerinde spor oyunlarının ikincisini gerçekleştireceğiz. Ayrıca hem engelli hem amatör spor kulüplerimize imkanlarımızı sonuna kadar kullanarak destek olmaya devam edeceğiz. Pamukkale İlçesi’ni turizmde, sanayide, tarımda geliştirmek istediğimiz gibi sporda da geliştirmek ve Pamukkale’yi spor cu kenti olarak tanıtmak istiyoruz. Mevcut çalışmalarımız ile beraber yeni projelerimiz ile çocuklarımızın ve gençlerimizin başarılı birer sporcu olarak yetişmesi için mücadele edeceğiz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.