enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5969
EURO
34,8046
ALTIN
2.501,74
BIST
9.476,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Perovic Sorunu Çözüldü

Perovic Sorunu Çözüldü
A+
A-

Denizlispor’un alacakları yüzünden sorun yaşadığı futbolcu Perovic ile anlaşıldı. Perovic ile 225 bin euro karşılışığında el sıkışıldı. Bu anlaşma ile beraber Sylla, Genkov, Bajram Fetai, Santana, Sankoh, Moritz ve Kappel ödemelerinin ardından Perovic ile her konuda anlaşıldığını ve Anmar ile görüşmelerin sürdüğünü belirtildi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre;

Bildiğiniz üzere Haziran ayında Yönetim Kurulumuzun vermiş olduğu yetkiyle Başkan Yardımcımız Taner Atilla Belgrad’da Perovic ve avukatı ile bir araya gelmiş, ancak Perovic’in 225 bin euro istemesi ve tarafımızdan 140 bin Euro teklif edildiği için anlaşma sağlanamamıştır.

Kulüp başkanımız sayın Mustafa Üstek’in ısrarla anlaşalım ve önümüzde artık yabancı sorunu kalmasın düşüncesi ile mail yolu ile Perovic’in avukatı ile sürekli olarak irtibat kuruldu. En son 16 Eylül’de tarafımıza sunulan sözleşme 247 bin euro ve 4 taksit şeklinde olmuştur.

Avukatının bilgisi dahilinde Perovic ile yüz yüze son kez bir görüşme talep edilmiş ve bu konuda randevu alınarak 13.10.2017 tarihinde Manisaspor tesislerinde Manisaspor Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Kulüp Başkanımız Sn. Mustafa Üstek, Başkan Yardımcımız Taner Atilla ve Asbaşkanımız Necip İrdem kulübümüz adına Slavko Perovic ile görüşmüştür.

Bu görüşme sonrası Manisaspor Başkanının araya girmesi ile birlikte 225 bin euro olarak anlaşma sağlanmıştır.

İlk taksit 35 bin euro

İkinci taksit 30.11.2017 tarihinde 15 bin euro ve takip eden her ayın sonunda 25 bin euro olmak üzere toplam 9 taksitte tamamlanması uygun görülerek ödeme planı hazırlanmıştır.

Bu görüşmenin yapılmasına katkı sunan eski oyuncumuz İsmail Haktan Odabaşı ve Manisaspor Yönetim Kuruluna teşekkürü bir borç biliriz.

”Amacımız Yakışanı Yapmak”

Kulüp Başkanımız Musatafa Üstek Sylla, Genkov, Bajram Fetai, Santana, Sankoh, Moritz ve Kappel ödemelerinin ardından Perovic ile her konuda anlaşıldığını ve Anmar ile görüşmelerin sürdüğünü belirterek, “Amacımız kendi dönemimizin geleceğe temiz bir şekilde aktarılması ve geçmişi de temizleyerek yönetimimize yakışanı yapmaktır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.