enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5015
EURO
34,5940
ALTIN
2.500,78
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Recep Niyaz’dan mağlubiyet sonrası çarpıcı açıklamalar

Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in 22. haftasında evide ligin son sırasındaki Kayserispor’a 1-0 mağlup oldu. Maç sonunda Denizlispor’dan Recep Niyaz takımın durumu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Recep Niyaz’dan mağlubiyet sonrası çarpıcı açıklamalar
A+
A-

Süper Lig’in 22. haftasında Yukatel Denizlispor Denizli Atatürk Stadı’nda ağırladığı Kayserispor’a devre arasında takımdan ayrılarak sarı-kırmızılı ekibe imza atan Cristian Sapunaru’nun golü ile 1-0 mağlup oldu.

”ÖNCE MÜCADELE ETMEYİ BİLECEĞİZ”

Maç sonunda yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulunan Denizlispor’lu Recep Niyaz çarpıcı açıklamalarda bulundu. Niyaz,”Bu maçtan sonra anlatılacak hiçbir şey yok açıkçası ve maç bitti herkesin başı yerde. Önce mücadele etmeyi bileceğiz. Kendi rakiplerimizi sahamızda oyun olarak hapsetmeyi bileceğiz. Gereksiz münakaşaya girmeden saha içinden elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Şapkamızı çıkarıp önümüze koymamız gerekiyor.”dedi.

”RAKİBİZ KARŞISINDA POZİSYONA GİREMİYORUZ BU ÇOK ACI BİR DURUM”

Niyaz sölerini,”Kendi rakibimizle oynuyoruz. Karşısında pozisyona giremiyoruz ve bu çok acı bir durum. Burada tüm futbolcuların elini taşın altına koyup sorumluluğunu bilmesi lazım. Bu takım herkesin ekmek teknesi. Bu kadar insan buraya gelip destek verirken futbolcular için bu camia için veriyor. Onun için herkes elinden gelenin fazlasını yapmalı. Rakibimizi de tebrik ediyorum. İyi bir takım kurdular ve vazgeçmiyorlar. Ama bizim bugün sahadaki halimiz vazgeçmiş bir görüntü verdi. Bu hiç iyi bir durum değil. Böyle devam edersek kötü günler hiç uzakta değil. Bu formanın hakkını verip camiayı hakettiği yere çıkarmamız gerekiyor.”diyerek noktaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.