enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0221
ALTIN
2.323,53
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Şampiyon Galatasaray, Denizli Sokağa Döküldü

Şampiyon Galatasaray, Denizli Sokağa Döküldü
A+
A-

Galatasaray Göztepe’yi İzmir’de 0-1 yenerek Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav sezonunu şampiyon tamamladı.Maçın bitimi ile beraber Denizli’de Galatasaray taraftarları sokaklara döküldü.

 

Süper Toto Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyon olması ile Denizli’deki sarı-kırmızılılar sokaklara döküldü. Vatandaşlar uzun araç konvoyları oluşturup ellerinde bayraklar ile şampiyonluğun sevincini doyasıya yaşadı.
Galatasaray, Göztepe ile oynadığı Süper Toto Süper Lig’in son haftasındaki karşılaşmayı 1-0 yenerek şampiyon oldu. Karşılaşmanın bitmesi ile Denizli’de yaşayan sarı kırmızılılar ise kutlama yapmak için soluğu sokakta aldı. Vatandaşlar Gazi Bulvarı başta olmak üzere kentin en işlek caddelerinde araç konvoyları oluşturarak şampiyonluk turu attılar. Ardından Çınar Meydanı’nda bir araya gelen sarı kırmızılı taraftarlar yaktıkları meşaleler ve marşlar ile şampiyonluk gösterisi yaptılar. Kutlamalara gençler ile birlikte kadın ve çocuklarında yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi.
Kutlamalar esnasında çok sayıda poliste görev yaparak her hangi bir olumsuz duruma izin vermedi.
Öte yandan, kutlamalar akşam geç saatlere kadar devam etti.

19 Mayıs’a denk gelmesi nedeniyle taraftarlar kutlamalarda ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ ve ‘ Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ tezahüratlarında bulundular.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.