enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3635
EURO
34,9543
ALTIN
2.325,43
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Şampiyonun kombine satışları başladı!..

Şampiyonun kombine satışları başladı!..

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Yukatel Merkezefendi Belediyesi bu dönemki maçları için iç saha kombine satışları biletinial.com sitesi üzerinden başladı.

Bu sezon, TBF’nin aldığı karar gereği salonun yüzde 50’sine taraftar alınacak. Kombine kartlar için kontenjan ayrıldı.

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler,”Süper Ligin başlamasına günler kala, her gün yeni şeyler yapıyoruz. Salonumuzda Avrupa’ya yakışır yenilikler yaptık, gençlerimize ulaştık, iyi bir BGL takımı kuruyoruz. iyi bir kadro yaptık, yöneticilerimiz gece gündüz çalışıyor. Cuma günü saat 11:00 de lig fikstürü çekilecek. Umarım gönlümüze göre bir kura çekeriz”dedi.

KOMBİNELERE YOĞUN İLGİ

Başkan Deveciler,” Kombine satışlarımız başladı. Nerdeyse kombine biletlerin dörtte biri ilk günden tükendi. Kombine satışı ve gelirleri , taraftarın takımına destek ve güç vermesi için asli unsurlardan bir tanesi. İki senede Süper Lig”e yükselen bu müthiş organizasyonu taraftarımız satın aldığı kombinelerle tebrik ediyor ve bizi onurlandırıyor. Bu takımın bunu hak ettiğini düşünüyoruz. Ligin kalıcı ve istikrarlı takımlarından biri olabilmemiz için mali istikrara ve güce sahip olmak şart” diye konuştu.

ELEŞTİRİLERE SAYGILIYIZ UYGUN BİLETLERDE SATIŞA SUNULACAK….

Kombine bilet fiyatlarıyla alakalı yapılan elestirilerede yanıt veren Veli Deveciler,” Kombine fiyatları konusunda yapılan eleştirileri de saygıyla karşılıyoruz. Kombine biletler, dünyanın her yerinde olduğu gibi bizde de esas olarak kulübe destek olmak için taraftarımıza sunulmuştur. Bunun yanında her maç öncesi uygun fiyatlarda bilet satışı yapılacaktır. Kimse, bu müthiş takımı izlemekten alıkoyulmayacaktır. Fakat, ricamız, kulübümüze ve bu harika takıma hep birlikte sahip çıkalım ve hep ileriye gidelim. Bu değere sahip olmak ne kadar önemliyse, sahip çıkmakta o kadar önemli. Şimdi tam zamanı, elimizden geleni yapalım ve gururla takımımızı destekleyelim”dedi.

Buna göre fiyatlar şöyle:

3000 TL
2500 TL
2000 TL
1500 TL
1000 TL
450 TL

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.