enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5521
EURO
34,7644
ALTIN
2.493,15
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Şenlikle Girdi, Cümbüşle Çıktı

Şenlikle Girdi, Cümbüşle Çıktı
A+
A-

 Ceza aldığı için maçı tribünden izleyemeyen, bunun yerine vinç kiralayarak stat duvarları arkasından taraftarı coşturan Amigo Ali, bu kez cezaevini karıştırdı.

15 hapis yattıktan sonra tahliye olan Ali Demirkaya davul zurna ile karşılandı, açtığı pankart olay oldu. Denizlispor’un evinde Gaziantepspor ile oynadığı lig maçı sırasında vinç kiralayarak karşılaşmayı stat duvarları dışından izleyerek olay olan Denizlispor amigosu Ali Demirkaya bu kez cezaevini karıştırdı. Spor müsabakalarını izlemekten men edildiği için karakola imza veren Amigo Ali maç günü Denizli Atatürk Stadı’ndaki maraton tribünü arkasında bir vincin sepetine çıkmış ve tribünlerdeki taraftarları o şekilde coşturmuştu. Müdahalenin ardından vinçten indirilen Ali Demirkaya olaydan kısa süre sonra ceza almış ve 15 gün Denizli Açık Ceza İnfaz Kurumu’nde kalmıştı. Demirkaya bugün tahliye oldu. Kaklık’taki cezaevinde arkadaşları tarafından karşılandı.

VİDEO BİRAZDAN EKLENECEKTİR!

Önce açım cezaevi içindeki mahkumları coşturduğu ve tezahürat yaptırdığı gözlenen Amigo Ali daha sonra kapıya yönelid ve burada davul zurna ile karşılandı. Kısa süre içinde jandarma ekipleri olaya müdahale etti. Davul zurna çalan kişileri ve Demirkaya’nın arkadaşlarını cezaevi kapısının önünden uzaklaştıran jandarma ekipleri, uzun süre gürültü yapılmaması konusunda uyarıda bulundu. Buna rağmen Demirkaya ve arkadaşları davul çalınmasında ısrar etti. Bu kez görevlilerin ihtarı üzerine cezaevi çıkış kapısı karşısındaki kaldırıma geçen grup burada davul ve zurna ile kutlama yapmak istedi.

‘Mahkumlara Af! Efsane Amigo Geçmiş Olsun”

Bu arada cezaevinin önündeki yaya geçidine üzerinde ‘Mahkumlara Af! Efsane Amigo Geçmiş Olsun” yazılı pankart dikkat çekti. Görevliler pankartın da kaldırılmasını istedi. Jandarma ekipleri ile Ali Demirkaya ve arkadaşlarının tartışmaları bir süre devam etti. Bu kez basın açıklaması yapmak isteyen Demirkaya’ya bu konuda izni olmadığı bu nedenle cezaevi önünde basın açıklaması yapayacağı söylendi. “Biz terörist değiliz” diyen Ali Demirkaya, “Denizlispor için hapse girdim. Denizlispor’un ve benim adımı artık tüm dünya öğrendi. Tahliye olduk. Hayırlı olsun” diye konuştu. Arkadaşları ile birlikte alandan ayrılan Ali Demirkaya’nın ardından zabıta ekipleri üst geçitte asılı bulunan pankartı indirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.