enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5707
EURO
34,7707
ALTIN
2.491,02
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Sinpaş Denizli Basket Deplasmanda Galip

Sinpaş Denizli Basket Deplasmanda Galip
24.11.2014
A+
A-
Sinpaş Denizli Basket

Sinpaş Denizli Basket

Sinpaş Denizli Basket’in deplasmanda Mondi Melikşah Üniv’i 91 -90 yendi.  Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında Sinpaş Denizli Basket baş antrenörü Okan Çevik zorlu deplasmanda uzatmada son anda da olsa kazandıklarını belirtti. Deneyimli teknik adam basın toplantısında şunları kaydetti;

”Mondi Melikşah takımını kutluyorum. Gerçekten kısıtlı kadrolarına rağmen ortaya çok iyi mücadele koydular. Zor bir dönemden geçtiklerinin farkındaydık. Maça bizim adımıza çok zor geçeceğini tahmin ederek hazırlıklarımızı yaptık, gerçekten de öyle oldu.

“Defansif Tarafta Çok Eksiklerimiz Oldu”

Üç haftadır yenilmelerine rağmen çok iyi basketbol oynuyorlardı çok hücumcu bir zaten kendi evlerinde de yüksek skorlar yapıyorlardı. Elimizden geldiği kadar bunu durdurmaya çalışsak da malesef başarılı olamadık. İşin doğrusu defansif tarafta çok eksiklerimiz oldu. Biz de kaliteli bir kadro olduğumuz için belirli bir hücum yüzdesiyle maça ortak olmasını bildik ama maçın sonunda özellikle 7 sayı önde olduğumuz son 2:30 dakika da yine çok kötü savunma yaptık ve maç uzatmaya gitti. Uzatmada son anda da olsa kazanmasını bildik. Mondi Melikşah’a bundan sonraki maçlar için başarılar diliyorum. Kendi takımımı da kutluyorum. Zorda olsa zor bir deplasmandan galibiyetle ayrılmayı bildik.”

Sinpaş Denizli Basket’in genç oyuncularından Tunahan Dikmen’de ”Zorlu bir deplasman olacağını biliyorduk. Mondi Melikşah takımı da çok güzel oynadı. Maç uzatmaya gitti. Elimizden geleni yaptık son anda da olsa kazanmayı bildik’’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.