enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5978
EURO
34,6499
ALTIN
2.526,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Süper Lig’e veda eden Denizlispor en düşük yayın gelirini aldı

Süper Lig’e veda eden Denizlispor en düşük yayın gelirini aldı
A+
A-

Havuzdaki 21 takımın paylaştığı 2 milyar liraya yakın paradan en büyük payı ise ligi 2. sırada bitiren Galatasaray aldı. Sarı-kırmızılılar 209 milyon lira gibi bir gelirin sahibi oldu.

Şampiyon Beşiktaş ise 193 milyon lirayı kasasına koyarak en çok para kazanan 2. kulüp oldu.  İki takımı ligi 3. sırada bitiren Fenerbahçe takip etti. Sarı-lacivertliler havuzdan 190 milyon lira pay aldı. Trabzonspor ise 130 milyon lira ile 4. sırada yer buldu.

DENİZLİSPOR EN DÜŞÜK GELİRİ ALDI

Süper Lig’e erken veda eden Denizlispor yayın gelirinden en düşük payı alan ekip oldu. Yeşil-siyahlılar 60,62 milyon TL gelir elde etti.

İŞTE YAYIN GELİRİ SIRALASI

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.