enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

‘Süper Star’ Subotic’ten Denizlispor’a transfer yasağı

‘Süper Star’ Subotic’ten Denizlispor’a transfer yasağı
A+
A-

Denizlispor Süper Lig’de mücadele ederken büyük heyecan yaratan transferlerinden biri Neven Subotic olmuştu. Sırp defans oyuncusu takıma katılmasının ardından sadece 405 dakika süre almıştı. Subotic, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı olarak feshederek takımdan ayrılmıştı.

TAZMİNAT İSTEDİ

Daha önce peşinat ve bazı maç başı ücretlerini alan futbolcunun FİFA’ya başvurarak Denizlispor’dan tazminat talebinde de bulunduğu ortaya çıktı. FİFA’nın yeşil siyahlı kulübe 900 bin Euro’luk tazminat çıkardığı avukat ve diğer masraflarla birlikte bu ücretin 1 milyon 50 bin Euro olduğu öğrenildi. Ayrıca futbolcunun kalan alacakları ve sözleşmesinin ikinci yılının ücretini de istediği toplamda 2 milyon Euro’nun üzerinde alacak talep ettiği kaydedildi. Sırp futbolcu alacakları ödenmediği gerekçesi ile geçen hafta yeşil siyahlı kulübe transfer yasağı getirdi.

Futbolcu yeşil siyahlı kulüpten ayrıldıktan sonra geçen sezonun devre arasında Avusturya Bundesliga kulüplerinden Rheindor Altach takımı ile sözleşme imzaladı. Aylık 5 bin Euro’ya imza atan futbolcu yeşil siyahlı taraftarlardan da tepki almıştı. Subotic’in Denizlispor ile iki yıllığına 3,2 milyon Euro’ya anlaştığı ileri sürülmüştü. Kariyerinin en yüksek noktasında Borussia Dortmund forması giyen 32 yaşındaki futbolcunun bu sezon bir kulüple anlaşmadığı belirtildi.

BAŞKAN UZ:“BENİM DÖNEMİMİN BORCU DEĞİL”

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada transfer yasağının geldiğini doğrularken, “Biz mevcut takımı nasıl kurtarırız onu düşünüyoruz. Önceliğimiz kendi futbolcularımızın ödemelerini sağlamak. Bununla ilgileniyoruz. Denizlispor’un borç boyutu rakamsal olarak büyük. Biz toplu çözüm odaklı hareket etmeye çalışıyoruz. Toplu sonuç çıkmazsa ben bir şey yapamayacağım. Benim dönemimin borcu değil. Önceliğimiz mevcut takımımıza ödeme yapmak” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Sözcü Selami Aydın

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.