enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5663
EURO
34,8269
ALTIN
2.433,30
BIST
9.701,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Taner Atilla’dan İddialara Cevap Geldi

Taner Atilla’dan İddialara Cevap Geldi
A+
A-

Doğan Demircioğlu stadı hakkında Denizlispor’un amatör kulüplerden ve sporcu ailelerinden para aldığı iddiası ortaya atılmıştı.Denizlispor Başkan yardımcısı Taner Atilla iddialara cevap verdi.

”Tamamen asılsız”

Taner Atilla;”Doğan Demircioğlu stadı hakkında atılan iddialar tamamen asılsız. Bu stadı Denizlispor Kulübü olarak biz işletmekteyiz. Burada bir personelimiz var, bu pernonelimizin maaşı, sigortası ve stadın elektrik su giderleri gibi harcalamalarımız var. Dolayısıyla burada eğitim gören Denizlispor alt yapı futbolcuların ailelerinde ve amatör spor kulüplerinden para almıyoruz. Ancak ticari amaçla kurulmuş futbol okullarından, biz saha masrafları için 500’er TL talep ettik. Bizimde bunlardan para talep etmemiz en doğal hakkımız”dedi.

”Aksini İddia edenle Yüzleşelim”

Başkan Yardımcısı Atilla;” Bu konunun kamuoyunda bu şekilde yer bulması bizi üzmüştür. Bu konunun bizim açıkladığımız durumdan farklı olduğu, aksini iddia edenlerle kamuoyunda yüzleşmeye hazırız”dedi.

Atilla;”Kappel’in fiyatı yok”

Denizlispor Başkan yardımcısı Taner Atilla medyada çıkan Denizlispor oyuncusu Leandro Kappel’e gelen transfer tekliflerini de değerlendirdi. Atilla;” Kappel bizim futbolcumuz, onu alabilecek bir rakam yok. Kappel’in fiyatı yok.”dedi Kappel’e transfer tekliflerini doğrulayan Atilla, oyuncuyu satmayacaklarını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.