enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5355
EURO
34,8134
ALTIN
2.425,15
BIST
9.725,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

Taraftardan Mazlum Bababalım Sesi Yükseldi

Taraftardan Mazlum Bababalım Sesi Yükseldi
A+
A-

Denizlispor taraftar Derneği, Çınar Horoz Gençlik 13 Mayıs Pazar günü düzenlediği Denizlispor gecesinde Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Denizlispor eski başkanlar konseyi üyesi Mazlum Bababalım’a taraftarlar Denizlispor başkanlığı için tezahüratta bulundu.

Hayma Restorant’ta düzenlenen geceye CHP Milletvekili Kazım Arslan, eski Denizlispor başkanlar konseyi üyesi Mazlum Bababalım, Denizlispor’un eski kaptanı Bahtiyar Yorulmaz, Denizlispor’un Alt Yapıdan Sorumlu Asbaşkanı Necip İrdem, taraftarlar ve davetliler katıldı. Sevgi ve Taha’nın sahne aldığı gecede Denizlispor marşları söylendi, yeni sezonda neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Taraftarlardan Başkan Ol Tezahüratı

Denizlispor taraftarlarınca düzenlenen gecede taraftarların Mazlum Başkan tezahüratları ile karşılaşan Bababalım gecede bir konuşma gerçekleştirdi. Bababalım,”2000 senesinden beri Denizlispor ile ilgili bağımı kopardım. Fakat bugün arkadaşlarımızın kurduğu taraftar platformu ile tekrar onların yanlarında yer almaya gayret edeceğim. Ben Denizlispor’da vazifemi yaptım zannediyordum. 10 sene Denizlispor’da emek verdim. Eve gitmedim, soyunma odasından çıkmadım, her antrenmana gittim. Şimdi şunu söylemek istiyorum. Bugün işler vaatlerle yürümüyor. Bu işleri yapmak, kaynak bulmak lazım”dedi.

”Ben bir Denizlispor aşığıyım”

Bababalım kendisinden önce gecede söz alan CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın kast etmediğini söyleyerek siyasetle ilgili eleştirilerde bulundu. Bababalım,” Bana siyasetçi ol deseler olamam. Çünkü yalan söyleyemem. Siyasette yalan yok diyemeyiz. Bugün arkadaşlarımız kendi imkanları ile bir şey yapmaya çalışıyor ancak, yeterli olmaz. Onların görevi takımı desteklemek. Bugün Denizlispor için önemli olan Denizlili iş adamlarının, önde gelenlerinin maddi olarak takıma destek vermesidir. Benim söylediklerimden kimse alınmasın. Ben bir Denizlispor aşığıyım. Ben zamanında çok iyi hizmetler yaptığımı düşünüyorum. Bugün herkesin çorbada bir kaşığı olmalı, büyüklerin daha fazla olmalı”dedi.

”Kafa Yapılarını Değiştirmek gerek”

Mazlum Bababalım’ın ardından söz alan Denizlispor’un eski kaptanlarından Bahtiyar Solmaz,”Ben Denizlispor’un genç takımından kaptanlığına yükselmiş, bu memleketin çocuğu olarak oynayan ender kişilerden birisiyim. Defalarca A milli takım forması giydim. Ama futbol belli bir süre oynanıyor. Bugün Denizlispor forması giyen biri olarak bu duruma üzülüyorum. Denizlispor’da kafa yapılarını değiştirirsek, bu sene olmaz seneye ligden çıkarız”dedi.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.