enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5023
EURO
34,9545
ALTIN
2.429,94
BIST
9.805,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Tefenlili:”Hocamızın arkasındayız”

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Asbaşkanı Veli Tefenlili gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Tefenlili, “Yönetim olarak sürdürülebilir bir yapıya kavuştuk. Hocamıza inancımız ve güvenimiz tam. 1-2 olumsuz sonuçtan sonra birtakım eleştirilerin yapılması hiç hoş değil” diye konuştu.

Tefenlili:”Hocamızın arkasındayız”

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Asbaşkanı Veli Tefenlili gündeme dair açıklamalarda bulunurken, hem takımın durumu hem de Baş Antrenör Şahin Ateşdaģlı hakkında konuştu.

Tefenlili, şunları söyledi:

“Sürdürülebilir bir yapıyı oluşturduk. Hocamız Şahin Ateşdağlı, hepimizin kefil olacağı ve dirayetli bir insan, sağlam karakterli bir antrenör. Merkezefendi Belediyesi Basket takımının mevcut şartlar altındaki analizlerini en iyi şekilde tespit eden bir hocayla yola çıktık. Hocamıza inancımız ve güvenimiz tam ”dedi.

Asbaşkan Veli Tefenlili, pazar günü deplasmanda oynayacakları Bandırma maçını kazanarak tekrar çıkışa geçeceklerine olan inancının tam olduğunu söyledi. Öte yandan uzun zamandır sakatlığı devam eden Gökhan Yazıcıoğlu ise iyileşti ve takımla birlikte antrenmanlara başladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.