enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3660
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Tekke, Maçtan Döner Dönmez İdman Yaptırdı

Tekke, Maçtan Döner Dönmez İdman Yaptırdı
A+
A-

Denizlispor Giresunspor galibiyetinin ardından Ümraniyespor ile kendi evinde oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor. Fatih Tekke işleri ne kadar sıkı tutacağını oyunculara sabah saat 04:00’da yaptırdığı idmanla ispatladı.

Denizlispor Cumartesi günü oynadığı Giresunspor maçında aldığı galibiyetle ligde deplasmandaki ilk 3 puanına kavuştu. Denizlisporhaber’in haberine göre;Çarşamba günü Ümraniyespor ile Denizli’de karşılaşacak olan yeşil siyahlıların ara vermeksizin bu maçın hazırlıklarına çıkması bekleniyordu. Giresun’daki maçta çok çalışarak yorulan takım bir de dönüş yolculuğu çilesi yaşadı. Pazar sabahı, Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’ne saat 04:00’te ulaşan yeşil siyahlı takımın aynı gün akşam saatlerinde çalışmalara başlaması bekleniyordu.

Ödülleri Böyle Oldu

Teknik Direktör Fatih Tekke ise kendisine ilk maçında galibiyet hediye eden takımı sabah 04:00’te idmana aldı. Yenileme çalışması yapan yeşil siyahlı takım düz koşu ve açma germe hareketlerinden oluşan 15 dakikalık bir çalışma yaptı. Teknik patron Tekke daha sonra öğrencilerine bir gün izin verdi. Gece yarısı çalışması ile bir gün dinlenme imkanı bulan yeşil siyahlı futbolcular bugün Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.