enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3662
EURO
35,0212
ALTIN
2.326,21
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

TFF Başkanı Nihat Özdemir, oyuncuların maaş indirimi işine karışmayacaklarını açıkladı

TFF Başkanı Nihat Özdemir, oyuncuların maaş indirimi işine karışmayacaklarını açıkladı
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Türkiye’de Korona virüs nedeniyle ertelenen liglerin ardından kulüplerin yaşadığı maddi ve idari sıkıntılar hakkında açıklamalar yaptı. Özdemir Akşam Gazetesi’nin sorularını yanıtladı.

MAAŞ İNDİRİMLERİNİ KULÜPLER DEĞERLENDİRİRECEK

Özdemir, federasyonlarla koordineli bir şekilde yapılan sporcularla ücret indirimi konusunda,”Her kulüp ücret konusunda kendi çözümünü üretecek. Kulüpler hangi futbolcuyla, hangi şartlarda anlaşmış, hangi sözleşmeleri yapmış ben bilmem ki. Her kulübün maddi durumu ve şartları farklı. Onlar kendisi değerlendirecek.”

BANKA ANLAŞMALARI NE OLACAK?

Özdemir, bankalarla kulüpler arasında yapılan anlaşmalar konusunda yeni bir girişimleri olup olmayacağı konusunda ise,”O konu da kulüpleri ilgilendiren bir durum. Her kulüp kendi mali şartlarına göre bankalarla yeniden durum değerlendirmesi yapabilir”

TFF FİNANSAL FAİR PLAY İÇİN ŞARTLARI YENİDEN DEĞERLENDİRECEK

Özdemir,’Finansal Fair Play konusunda UEFA’nın esnek tavrının ardından TFF bir senaryo hazırlayacak mı?’ sorusuna ise,” “Finansal Fair Play bize ait bir durum. Liglerin başlamasından sonra Milli Finansal Fair Play sistemini, kriterlerini zamanlama yönünden ve şartlar yönünden oturup yeniden konuşacağız.”

[colorContent color=”Red” text=”#GüneSözümüz
“Başarısızlık, daha zekice bir başlangıç için fırsattır.” Henry FORD“]
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.