enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5691
EURO
34,9515
ALTIN
2.426,67
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C

TÜFAD Denizli Şubesi Seçime Gidiyor

TÜFAD Denizli Şubesi Seçime Gidiyor
A+
A-

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şubesi, bugün başkanlık seçimlerine gidiyor.

TÜFAD seçimlere giderken mevcut başkanı ve seçimde başkan adayı olan Bülent Fil ile TÜFAD, TÜFAD’ın yapmış olduğu çalışmalar ve Bülent Fil’in adaylığı ile ilgili denizlidedahaber.com olarak söyleyişi gerçekleştirdik.

TÜFAD’ın kuruluşunu ve çok değerli isimleri kendi bünyesinde bulundurduğunu Bülent Fil, “Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şubesi, 1998 yılında kurulan bir dernek. İlk kurulduğunda 40 kişi ile başlayan bugünlere gelindiğinde 432 toplam üyesi olan bir dernek. Bu üyelerimize çeşitli kategorilerde, pro-lisanslı antrenörlerimiz UEFA, UEFA B, TFF A, TFF B ve TFF C lisanslı antrenörlerimiz mevcut. Ülke çapında isim yapmış antrenörlerimiz de derneğimizin üyesi aynı zamanda. Ersun Yanal, Mesut Pakal, Metin Bayındır, Özcan Bizati gibi sözleriyle açıkladı.

TÜFAD’ın antrenör gelişimlerine verdikleri önemi ise Fil, “Antrenörler Derneği olarak biz hem sosyal sorumluluk projeleri hem de antrenör seminerleri, gelişim seminerleri, ara seminerler yaptık. Bu seminerlerin çoğunda katılımı sağladı arkadaşlarımız ama bizim gönlümüzden geçen antrenörlerin eğitimleri konusunda daha duyarlı olmalarını sağlamak. Çünkü burada hem Pamukkale Üniversitesi’nin değerli öğretim üyelerinden faydalanıyoruz, Futbol Federasyonumuzun değerli öğretim görevlileri bizlere eşlik ediyorlar. 2015- 2017 yılları arasında iki tane kurs yaptık. Ödül törenlerimizde hep futbola değer veren büyüklerimizin, abilerimizin isimlerini verdik, vermeye de devam edeceğiz. 26 Haziran’da bir ara seminerimiz olacak o seminere de bir abimizin ismini vereceğiz” sözleriyle ifade etti.

TÜFAD Denizli’nin projelerinin Türkiye’de ilk defa yapıldığını Fil, “Denizli’de gerçekleştirdiğimiz projeler, Türkiye’de ilk defa gerçekleşen ve ekip çalışması olan projeler. Türkiye’de başka yerlerde bulunmuyor, bulunsa da bizden izin alınarak yapılan patenti bizde olan etkinlikler bunlar” vurguladı.

Yapmış oldukları çalışmaları Fil, “Futbol federasyonlarında çeşitli yaş gruplarında seçmeler yaptık. Bunları ilimizdeki çeşitli sahalarda, taban dediklerimiz, amatör spor kulüplerimiz, hakemler derneğimiz, saha komiserleri derneğimizle birlikte bu etkinlikleri hayata geçirdik” diyerek anlattı.

TÜFAD Denizli’nin sadece sportif alanlarda değil sosyal yaşamda da  aktif bir dernek olduğunu Fil, “Halk Eğitim Kursları gündemde olan en büyük çalışmaydı. İşsiz, sigortasız arkadaşlarımıza sigorta imkanı sağlandı bu kurslarla. Bu kursların yapılmasında çok değerli arkadaşlarım görev aldı, emek verdiler ve emek vermeye devam ediyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Genel merkezimizin yapmış olduğu çalışmalar var. 50. Yıl etkinliklerimiz, ‘Geleceğin Yıldızları’ organizasyonları, ‘Olgunlar Turnuvası’ ve 2015 yılında 800 sayfalık bir kitapçık ve bir CD ortaya çıkardık, ’15 Yaş Altı Eğitim Klavuzu’ adında. Bu bütün arkadaşlarımıza CD olarak dağıtıldı” sözleriyle ifade etti.

Başkanlık çalışmaları boyunca ekip olarak emeğin verildiğini ise Fil, “Bizler durmadan ekip olarak yolumuza devam ediyoruz. Burada ‘ben’ diyen bir ekip yok, ‘biz’ diyen bir ekip var. ‘Biz’ sloganıyla yola çıktık. Başlangıçta da oydu, sonunda da o olacak. Çünkü, çoğunluğun gayreti ile bu işleri yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz” şeklinde açıkladı.

Denizli TÜFAD başkanlık seçimleri bugün Denizli Faal Futbolu Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nde saat 18:00’da gerçekleşecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.