enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3427
EURO
35,0956
ALTIN
2.307,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Ümit Öztürk’e Övgü Geldi

Ümit Öztürk’e Övgü Geldi
A+
A-

Denizli Bölgesi hakemi Ümit Öztürk dün Süper Lig’de Beşiktaş-Göztepe maçında düdük çaldı.Hakem Öztürk’ün Göztepe’nin oyuncusu Rotman’ı kırmızı kartla oyun dışı bırakmasının ardından sergilediği tavır spor camiasında takdir topladı.

Süper Lig’de dün Beşiktaş-Göztepe maçının ardından Denizli bölgesi hakemi Ümit Öztürk’e övgü geldi. Öztürk Göztepeli Rotman’ı maçın 78’nci dakikasında ikinci sarı kartı göstererek oyun dışına gönderdi.Pozisyona itiraz eden Rotman ile diyaloga girerek pozisyonu anlatan Öztürk Rotman’ın durumu kabullenerek oyun dışına çıkmasını sağladı. Öztürk’ün hareketi kırmızı kart gösterdikten sonra oyuncularla konuşmayı kabul etmeyen hakemlere örnek gösterildi.

Bravo Ümit Öztürk

Türkiye’nin ünlü spor yazarlarından Uğur Meleke konu ile ilgili;”Ümit Öztürk, yeni nesilden en beğendiğim hakemlerden biri. Hata yapabilir, yanlış karar verebilir, ama her zaman gördüğünü çaldığına inanıyorum. Dün de Rotman’a “omzundan itildiği için” haklı bir kırmızı kart gösterdi. Ama bu kartta benim esas hoşuma giden detay, sonrasında ikilinin diyaloğu idi. Hakemler genelde bu tarz kartlardan sonra sakin kalamıyorlar, diyalogdan kaçıyorlar. Öztürk, Rotman’la konuştu, anlattı, açıkladı ve hatta ikna etti Sloven oyuncuyu. Bravo Ümit Öztürk…”yorumunda bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.