enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3662
EURO
35,0212
ALTIN
2.326,21
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Vali Karahan’dan Horoz’a Moral Ziyareti

Vali Karahan’dan Horoz’a Moral Ziyareti
A+
A-

Haluk Ulusoy Tesislerini ziyaret eden Denizli Valisi Hasan Karahan futbolcularla ve yönetimle bir araya gelerek takımı son haftalardaki başarılı sonuçlardan dolayı tebrik etti.

Kulüp Başkanı Mustafa Üstek ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Hasan Karahan, futbolcularla bir süre konuştuktan sonra yöneticilerle toplantı yaptı.

Ankaragücü maçında takıma başarılar dileyen Sn. Karahan, futbolculara ve yöneticilere gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkür ederek, “Denizlispor Yönetim Kurulu elini değil bütün gövdesini taşın altına sokarak, büyük bir azimle çalışıyor. Ancak Denizlipor sadece yönetim kurulunun değil, bu şehrin önemli bir markasıdır. Şehir olarak bütünleşerek, Denizlispor’u benimsemeli ve daha iyi yerlere getirmeliyiz” dedi.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, “Son haftalarda aldığımız sonuçlar ile yüzümüz gülmeye başladı. Daha iyi yerlere geleceğimize canı gönülden inanıyoruz. Bizler futbolcularımıza ve hocalarımıza güveniyoruz. Sizlerin destekleri ile daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.

Daha sonra yöneticiler ile bir toplantı gerçekleştiren Hasan Karahan, takımın genel durumu ile ilgili bilgiler alarak, kulübün durumu hakkında bilgi sahibi oldu. Denizlispor için bir yemek organizasyonu düzenlenmesini isteyen  Karahan, bu organizasyonda Denizlispor’un mali durumu hakkında kamuoyuna bilgiler verilmesini istedi.

Toplantının ardından tesislerimizi gezen Karahan, Başkan Mustafa Üstek ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre muhabbet ettikten sonra tesislerden ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.