enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5138
EURO
34,7887
ALTIN
2.431,88
BIST
9.732,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

Yenilenen Denizlispor Store açıldı… Açılışa özel yüzde 25 indrim

Yukatel Denizlispor’un lisanslı ürün satışlarını gerçekleştiren Denizlispor Store, tadilat işlemlerinin sona ermesinin ardından yeniden hizmete açıldı.

Yenilenen Denizlispor Store açıldı… Açılışa özel yüzde 25 indrim
A+
A-

Yenilenen tasarımı ve geniş ürün yelpazesi ile yeniden hizmete açılan Denizlispor Store’da lisanslı formaların yanı sıra özel tasarım eşofmanlar, tişört, atkı, bere, bardak, çakmak ve ajanda gibi ürünler taraftarlar ile buluşacak.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİM

Açılışa özel etiket fiyatları üzerinden %25 indirim yapan Yukatel Denizlispor, yeni sezon maç formalarını ise 125 TL’den taraftarlarının beğenisine sundu.

Mağazayı ziyaret eden taraftarlar, resmi ürün tedarikçisi Kappa tarafından Denizlispor’a özel olarak üretilen formalara yoğun ilgi gösterdi.

Denizlispor Store mağazası ile ilgili bilgiler veren Başkan Yardımcısı Yavuz Cinkaya, “Yenilenen mağazamız ve yeni ürünlerimiz ile taraftarlarımızın mutlu olacağı bir projeyi tamamladık. Önümüzdeki günlerde ürün çeşitliliğimiz genişleyecek ve taraftarlarımız takımımızın tüm ürünlerine rahatlıkla ulaşabilecekler. Denizli Atatürk Stadyumu yanındaki mağazamıza tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

Yakında internet üzerinden satış yapmaya başlayacaklarını ifade eden Cinkaya, “Özellikle yurtdışındaki ve şehirdışındaki taraftarlarımızın talep ettiği online mağamazımız yakında hizmet vermeye başlayacak. Kısa bir süre içerisinde hayata geçireceğimiz online mağaza sayesinde tüm şehirlerimize ve yurtdışına ürünlerimizi ulaştıracağız” dedi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında misafirlerini ağırlayacak olan Denizlispor Store, 09.30-18.00 saatlerinde hizmet vermeye devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.