enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5138
EURO
34,7887
ALTIN
2.431,88
BIST
9.732,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

Yönetimden Eski Başkanlara Ziyaret

Yönetimden Eski Başkanlara Ziyaret
A+
A-

Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Sportif Direktör Bülent Ertuğrul eski başkanlardan Zafer Katrancı ve Mehmet Özsoy’u ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretlerde Denizlispor ile ilgili gerçekleşen sohbetin ardından takıma destek olmak istediğini belirterek bağışta bulunan Zafer Katrancı, yönetimin önemli işlere imza attığını sözlerine ekledi.

Bağışta Bulundular

Bu görüşmenin ardından eski başkanlardan Mehmet Özsoy ile bir araya gelerek Denizlispor hakkında bir süre sohbet eden Başkan Yardımcısı Taner Atilla, “Bugün kulübümüze önemli hizmetler veren iki eski başkanımız ile bir araya geldik. İkisi de yönetimimizi takdir ederek bağışta bulundular. Kendilerine bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Arzu ettiğimiz bu birlik ve beraberliğin gerçekleşmesinden dolayı çok mutluyum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.