enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3777
EURO
35,0535
ALTIN
2.326,80
BIST
9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Yukatel Merkezefendi, Şampiyon Efes’i ağırlayacak.. Başkan Devecilerden davet var

Yukatel Merkezefendi, Şampiyon Efes’i ağırlayacak.. Başkan Devecilerden davet var

Tarihinde ilk kez ING Basketbol Süper Lig’de mücadele edecek olan Yukatel Merkezefendi Belediyesi, sezonun ilk maçında son Euroleague Şampiyonu Anadolu Efes ile karşılaşacak. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmada 25 Eylül Cumartesi günü saat 20:15’te başlayacak.

“ÇOK KEYİFLİ BİR MAÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ”

Zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Başkanı Veli Deveciler, “ Şehrimiz ve kulübümüz için yepyeni ve çok prestijli bir sezona başlıyoruz. Üstelik, sezonun ilk maçında Anadolu Efes’e konuk olacağız. Euroleague şampiyonu Anadolu Efes geçen sezon hepimizi gururlandırdı. Onların gücünü bilmeyen yok. Ama biz de iyi takımız, iyi çalıştık, çok keyifli bir maç olacağını düşünüyoruz. Cumartesi 20:15 de oynanacak maç TRT de canlı yayınlanacak. Ligin başlamasının yanı sıra, bir süredir tedavileri süren, baş antrenörümüz Zafer Aktaş ve kondisyonerimiz Mustafa Kara takımla çalışmalara başladı. Bunun için sponsorumuz Denipol Hastanesi, Denizli Devlet Hastanesi doktorları ve çalışanlarına ve İl Sağlık Müdürümüz Berna Öztürk hocamıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tüm hekimlerimize ve sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek azdır, hakları ödenmez. Ayrıca, salonumuzda oynanacak ilk maç için de tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Kombinelere ve biletlere olan yoğun ilgi bizi çok mutlu ediyor. Tüm Denizli’lere takımlarına olan desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

“BU TAKIM HEPİMİZİN”

Başkan Deveciler, yeni sezon kombine biletlerinin de hafta sonu dağıtılacağını açıkladı ve “Bilet satış sadece hafta içerisinde satış noktasında gerçekleşecek. Ayrıca https://biletinial.com/’dan da bilet alımı yapılacak. Maç günü ise gişe yok. Tüm Denizli halkından destek bekliyoruz. Bu takım hepimizin” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.