enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5785
EURO
34,6971
ALTIN
2.521,50
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Yukatel Merkezefendi’de yeni sezon yeni hedefler

Yukatel Merkezefendi’de yeni sezon yeni hedefler
A+
A-

ING Basketbol Süper Ligi ‘nde yeni sezon fikstürü çekildi. Yukatel Merkezefendi Belediyesi lige İstanbul deplasmanında Anadolu Efes ile başlayacak.

“Biz planlarımızı 3-4 sene üzerine yaptık” diyen Asbaşkan Veli Tefenlili, “Hedefimiz sadece Süper Lig ‘e çıktık orada oynayıp geri dönmek değil. Biz orada hedefimizi uzun vadede Avrupa’da kupalar olarak belirledik. Önümüzdeki dönemlerde ciddi anlamda Denizli’ye çok iyi Avrupa takımlarını getirmeyi arzuluyoruz. Süper ligde ilk yılımız. Bu sezon ayağımızı yere sağlam basalım yeter. Ütopik hedefler peşinde değiliz. Tüm takımlara saygı duyan bir takımız. Denizli halkı bize inanıyor ve güveniyor. Hep birlikte başaracağız.” açıklamalarını yaptı.

ING Basketbol Süper Ligi’nin yeni temsilcisi Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Asbaşkanı Gökhan Gökşin, ilk sezonlarını sıkıntısız geçirmek için planlama yaptıklarını belirtti.
Gökşin,”Denizli halkının gurur duyacağı bir organizasyon yarattık. Seyircimizle de buluşarak çok güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Kombine bilet satışlarımıza olan ilgi devam ediyor diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.