enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5988
EURO
34,7865
ALTIN
2.496,29
BIST
9.474,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

BAŞKAN GÖKCE: HALKIN ÇIĞLIĞINI DUYUN VE ARTIK BU ÇALIŞMAYI BİTİRİN

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce ve yönetimi Sevindik ve çevre mahallelerde uzun zamandır sürdürülen altyapı çalışmalarıyla ilgili basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun, İYİ Parti Merkezefendi Grup Başkan Vekili Osman Tığ, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

BAŞKAN GÖKCE: HALKIN ÇIĞLIĞINI DUYUN VE ARTIK BU ÇALIŞMAYI BİTİRİN
03.04.2021
A+
A-

Sevindik mahallesinde yapılan basın açıklamasında Başkan Gökce “Sevindik ve Sümer Mahallelerimizde yapılan çalışmaların aylardır devam etmesi vatandaşlarımızın canına tak demesine sebep olmuştur. Bu bitmeyen çalışmalarının artık bölge halkını rahatsız eden bir konu haline gelmesi nedeniyle, yetkililere seslenmek için buradayız. Denizli’nin en çok nüfusa sahip olan bu mahallelerindeki çalışmalar görüldüğü gibi, artık dayanılmaz bir konuma gelmiştir. Çalışmalar aylardır devam etmektedir ve bu durum vatandaşların günlük yaşantılarını olumsuz olarak etkilemekte, yaşam kalitesini düşürmektedir. Bu mahallelerin yolları adeta bir çile ve tehlike noktası haline dönmüştür. Ve maalesef ki vatandaşlar tarafından gösterilen tüm tepkilere rağmen ısrarla bitirilmemektedir. Vatandaşlarımız mahallelerinde; yaz aylarında tozla, kış aylarında ise çamurla uğraşmak zorunda kalmış ve bu sorunla baş başa bırakılmıştır” dedi.

“VİCDANLARINIZA SORUYORUM”

Açıklamanın devamında Gökce “Denizli’nin en geniş ve en kalabalık mahallelerinde, her seçim öncesi karış karış dolaşarak oy isteyenler aylardır halkımızı kaderi ile baş başa bırakılmıştır. Oy deposu olarak gördükleri mahalleler kaderine terk edilmiştir. Vatandaşlar için adeta çile haline dönüşmüş bu mevki de bir yetkili bile çalışmaları hızlandırmak adına adım atmamaktadır. Bir yıldır uzatılan çalışmalar hakkında vatandaşlara şeffaf bir şekilde bilgi verilmemesinin haklı bir sebebi var mıdır, olabilir mi? Vicdanlarınıza soruyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GÖKCE BACA ÇEMBERİ YÜZÜNDEN HAYATINI KAYBEDEN MİNİK ENES’İ UNUTMADI

Açıklamada geçtiğimiz günlerde, altyapı çalışmalarında kullanılan baca çemberinin üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybeden 6 yaşındaki Minik Enes’ten bahseden İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Gökce “Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde 6 yaşındaki bir evladımız hayatını kaybetti. Minik Enes’i yaşamdan koparan şey ise, altyapı çalışmalarında kullanılan baca çemberinin üzerine düşmesiydi. Çocuklarımızın, top oynayıp, ip atlayarak eğlenmesi gereken sokakların altyapı çalışmaları ile aylardır meşgul edilmesinin sonucu bir cana mal olmuştur. Denizlimizin son olarak yaşadığı bu acı örnek de gösteriliyor ki, alt yapı çalışmaları bir an önce bitirilmelidir. Kaynaklar, vatandaşların acil ihtiyaçları için kullanılmalıdır. Yapılan çalışmalar vatandaşlara çile olarak değil hizmet olarak götürülmelidir” dedi.

“HALKIN ÇIĞLIĞINI DUYUN”

Basın açıklamasının devamında yetkililere seslenen Başkan Gökce “Buradan tüm yetkililere sesleniyoruz, mahallelerde hem çile hem de tehlike yuvası haline dönüşen çalışmalarınızı bir an önce bitirin ve mahalle sakinlerini bu konuda bilgilendirin. Vatandaşlarımızı daha fazla mağdur etmeyin, halkın çığlığını duyun ve artık bu çalışmayı bitirin” ifadelerini kullandı.

Gökce son olarak “Maske mesafe temizlik söyleminin sürekli dile getirildiği bu dönemde koca koca mahalleler susuz bırakıldığı için, vatandaşlar temizlik noktasında büyük sıkıntılar yaşamaktadır. Pandemi döneminde bu gibi konularda daha hassas olunmalı. Vatandaşlar 21. Yüzyıla yakışmayan şekilde hayatlarını sürdürmeye çalışıyorlar. Evlerdeki su sıkıntısı yüzünden vatandaşların hayatları da riske atıılmaktadır” dedi.İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce ve yönetimi Sevindik mahallesinde aylardır devam eden ve vatandaşların tepkisine neden olan altyapı çalışmalarıyla ilgili basın açıklaması yaptı. Başkan Gökce açıklamasında “Buradan tüm yetkililere sesleniyoruz, mahallelerde hem çile hem de tehlike yuvası haline dönüşen çalışmalarınızı bir an önce bitirin ve mahalle sakinlerini bu konuda bilgilendirin” dedi.
İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce ve yönetimi Sevindik ve çevre mahallelerde uzun zamandır sürdürülen altyapı çalışmalarıyla ilgili basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun, İYİ Parti Merkezefendi Grup Başkan Vekili Osman Tığ, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.