enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6004
EURO
34,8280
ALTIN
2.491,99
BIST
9.506,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Başkan Örki’den 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Örki mesajında, “107 yıllık bir destan olan Çanakkale Deniz Zaferimiz kutlu olsun. Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun” dedi.

Başkan Örki’den 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Türk Milleti’nin zaferlerle dolu şanlı tarihinin en önemli zaferlerinden biri olarak değerlendirdiği, Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümünü bir mesajla kutladı. “Türk Milleti’nin bağımsızlığı uğruna verdiği mücadelenin zaferle sonuçlanarak, bir milletin varoluş hikâyesinin en güzel örneği olan Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yılı kutlu olsun” diyen Başkan Örki, “Çanakkale Zaferi öyle bir destan ki, bir milletin bağımsızlığına, bayrağına, vatanına olan sahip çıkışın göstergesi, Türk milletinin uyanışı olmuştur. Bu destan, tüm dünyaya Türk Milleti’nin varoluşunun haykırışı oldu. Bizler bugün vatan toprağımızda özgürce dilimizi konuşabiliyor, al yıldızlı bayrağımız altında İstiklal Marşı’mızı okuyabiliyorsak, 107 yıl önce kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla omuz omuza tüm aziz şehitlerimizin verdiği kutlu mücadele sayesindedir. Türk Milleti olarak dün düşmanlarımıza karşı verdiğimiz mücadelenin gururunu hala yaşıyorken, o gün vermediğimiz tavizi bugün ve yarın da vermeyeceğiz. Çanakkale ruhu her zaman bizimle olacak. Ecdadımızın emaneti olan vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu duygularla, 107 yıllık bir destan olan Çanakkale Deniz Zaferimizi kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, bağımsızlığımız, bayrağımız, vatanımız için hiç tereddüt etmeden can veren Aziz Şehitlerimizi minnetle anıyor, Kahraman Gazilerimizi şükranla yâd ediyoruz. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.