enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3706
EURO
35,0351
ALTIN
2.323,12
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Başkan Örki’den DGC’ye 10 Ocak Ziyareti

Başkan Örki’den DGC’ye 10 Ocak Ziyareti

Ülkemizde her yıl kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. DGC yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilerin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Örki, DGC Başkanı Muhammet Karaçay’a çiçek vererek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay, “Bu özel günde bizler gazeteciler olarak basın yasasının bir an önce çıkarılmasını bekliyoruz. Ziyaretleriniz için sizlere meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, gazetecilik mesleğinin ülkemizin demokrasisi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu ifade ederek, “Burası Denizli’mizde gayret gösteren, basına ömrünü vermiş, basına hayallerini adamış olan bütün çalışan basın mensubu arkadaşlarımızın buluşma noktası. Sizlerle farklı farklı yerlerde sürekli beraberiz. Hatta öylesine ki bazen ailemizden fazla görüyoruz. Bu da şunu gösteriyor büyük bir aile olmuşuz. Bu ailenin de amacına baktığımızda, bu ülkedeki demokrasisin daha da köklenmesi, anayasada ayrılmaz bir hak olarak tanımlanmış olan vatandaşın haberlere ulaşabilme hürriyetinin de sağlandığı bir aile. Sizler de bunun bir parçasısınız. Kar, yağmur, sıcak, çamur demiyorsunuz. İnşallah kazasız belasız birçok mutlu haberin vatandaşımıza ulaştırıldığı nice günler temenni ediyorum. Zorlu günleri de hep birlikte yaşadık. Özellikle bu süreçte pandemi nedeniyle ve diğer başka sebeplerle hayatını kaybeden yol arkadaşlarımızda oldu. Onlara Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Görevini layığıyla yapan, vatandaşımıza doğru ve tarafsız olarak, basın mensuplarının uyması gereken ilkelere de uyarak görevini yerine getiren bütün basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak gazeteciler gününü tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.