enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3578
EURO
35,0024
ALTIN
2.326,06
BIST
9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Başkan Osman Zolan’dan 19 Mayıs mesajı

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 103 yıl önce Samsun’da yaktığı bağımsızlık ateşinin kısa sürede Anadolu’nun dört bir tarafını sardığını belirten Başkan Zolan, “Denizli’mizde bu bağımsızlık mücadelesinde Ata’sının yanında sapasağlam durmuştur. Ecdadımızla ne kadar gurur duysak azdır” dedi.

Başkan Osman Zolan’dan 19 Mayıs mesajı
19.05.2022
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 19 Mayıs 1919’un Türk milletinin yeniden doğuş destanını yazdığı tarihin başlangıcı olduğunu belirten Başkan Zolan, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yaktığı bağımsızlık ateşi, tarihe gömülmek istenen bir milletin küllerinden doğuşunun ilk adımı olmuştur. İşte bu ateş kısa sürede Anadolu’nun dört bir tarafını sarmış ve Denizli’mizde bu bağımsızlık mücadelesinde Ata’sının yanında sapasağlam durmuştur. Ecdadımızla ne kadar gurur duysak azdır. Vatanını canından üstün tutan ecdadımızın verdiği zorlu mücadeleler ile Kurtuluş Savaşı’nı kazanan aziz milletimiz bağımsızlığından asla ödün vermeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir” ifadelerini kullandı.

Mesajında gençlere seslenen Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Sevgili gençler, bundan tam 103 yıl önce Ulu Önder Atatürk’ün yaktığı meşale, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefinde yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. Bu hedefte siz gençlerimize büyük görevler düşmektedir. Aziz şehitlerimizin canıyla, kanıyla yokluklar içinde savunduğu bu kutsal vatan sizlere emanet edildi. Sizlerin de bu emanete sahip çıkarak gelecek nesillere, üzerine artılar koyarak bırakacağınıza inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadelede yer alan tüm kahramanlarımızı, bu vatan uğruna canını veren tüm şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.