enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5710
EURO
35,0102
ALTIN
2.428,15
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C

CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca’dan 19 Mayıs mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca’dan 19 Mayıs mesajı
Chp
19.05.2021
A+
A-

Gülizar Biçer Karaca mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Biz her şeyi gençliğe bırakacağız…

Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir”

Bugün, inanç ve kararlılıkla tam bağımsız bir ülke sevdası uğruna, Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde başlatılan Ulusal Kurtuluş Mücadelemizin ilk adımı olan 19 Mayıs 1919’un 102. yıldönümü… 

Bugün emperyalist güçlere karşı özveriyle yürütülen mücadelenin yıl dönümü… Bağımsızlığa giden yolun bir nişanesi olan 19 Mayıs, tarihin akışını değiştirmiş ve dünyaya örnek olmuştur. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin teminatı gençlerimize hediye edilen 19 Mayıs bugün de aynı coşku ve umutla kutlanmaya devam etmektedir. Gençlerimizin bu emanete sahip çıkarak; Atatürk’ün ilkeleri ışığında yarınlarımızı inşa edeceğine yürekten inanıyorum. 

Bugün olumsuzlukların, hak ihlallerinin, yoksulluk ve adaletsizliğin yaşandığı örgütlü kötülük günlerinden geçmekteyiz. Dünya genelinde pandemi yaşanması, ülkemizde Atatürk ilkeleri ve demokrasi hiçe sayılarak hayata geçirilen tek adam yönetimi ve ekonomik kriz, işsizlik ve pek çok sorun umutsuzluğa yol açıyor. Ancak geçmişimizden aldığımız güçle gençlerimizle birlikte bu umutsuzluğu defedeceğiz. 

Bilim ile teknoloji ile dayanışma ile aşamayacağımız hiçbir sorun yoktur. Gençlerimizle birlikte bizler aynı azim ve kararlılıkla “hak, hukuk ve adalet” mücadelemizi sürdürecek ve demokrasiyi tekrar bu ülkenin temeli yaptığımız yarınlara kol kola yürüyeceğiz.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.