enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5411
EURO
34,8759
ALTIN
2.430,43
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Gülizar Biçer Karaca’dan 10 Kasım mesajı: Aziz Hatırası Önünde Saygıyla Eğiliyoruz

Gülizar Biçer Karaca’dan 10 Kasım mesajı: Aziz Hatırası Önünde Saygıyla Eğiliyoruz
Chp
09.11.2021
A+
A-

Gülizar Biçer Karaca mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değil. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kâfidir.”

Kurtuluş Savaşımızın eşsiz lideri, ebedi Başkomutanımız, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikal edişinin yıldönümünde şükranla, özlemle, saygıyla anıyoruz.


Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırma mücadelemizde, Atatürk sevgisi iliklerine dek işlemiş Cumhuriyet çocukları olarak; geçmişimizden aldığımız güce güç katan Atatürk ilkeleri ve devrimleri ışığında geleceğe yürüyoruz.

Dünyaya örnek liderliğiyle, eşsiz öngörüleriyle, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni uluslararası alanda saygın bir konuma taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk; evrensel ilkeler, barış ve tam bağımsız bir ülke idealini hep ileriye taşıdı. Laik, demokratik ve sosyal hukuk devletinin gerekliliklerini yerine getirmek için bize bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti’nde insan onuruna yakışır bir yaşamdan yana olan toplum üyeleri ve vatansever yurttaşlar olarak aydınlığa yürümeye söz veriyoruz.

Kimsesizlerin kimsesi olan bu Cumhuriyeti bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmaktan, adını ağzına almaktan çekinenlerin; Atatürk’ün yerinin bu milletin gönlündeki doldurulamazlığını görmek için, sadece 10 Kasımlarda değil her gün yüreği Atatürk sevgisiyle çarpan milyonların sonsuz bağlılığına bakmaları yeterlidir.

Korku ile baskı ile tehdit ve yıldırma ile sindirme politikalarıyla liderliğe soyunanların tarihten ve tüm dünyanın önünde saygıyla eğildiği Atatürk’ten alacağı çok fazla ders vardır. Eminiz ki; Cumhuriyetin fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür evlatları olarak bizler Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılına Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmış olarak gireceğiz.

Sonsuz şükranla, saygıyla ve özlemle, açtığı yolda ilerlemekten onur duyuyoruz.


Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikalinin yıldönümünde Aziz Atatürk ve silah arkadaşlarıyla vatanımız için şehit düşmüş tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.