enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3424
EURO
35,0948
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

İYİ Parti İl Başkanı Akışık’tan yeni yıl mesajı

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık 2020 yılında yaşanan olayların, 2021 yılında tekrar yaşanmaması dilekleriyle yeni yıl mesajı yayınladı.

İYİ Parti İl Başkanı Akışık’tan yeni yıl mesajı
31.12.2020
A+
A-

Yeni yıla girmeye sayılı saatler kala İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık 2021 yılı için umutlu konuşarak vatandaşların iyi bir yıl geçirmesini diledi. Akışık yayımladığı mesajında, “2020 yılı hiç geçmeyecekmiş, bitmeyecekmiş gibi bir yıldı. Salgınlar, felaketler, ekonomik krizle boğuşarak bu yılı geride bırakıyoruz. Hem Denizli için hem de ülkemiz için hiç kolay bir yıl olmadı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle yaşanan olumsuzluklar, kapanan iş yerlerinin yarattığı işsizlik, hayat pahalılığı tüm insanların kendisini çaresiz ve umutsuz gibi hissetmesine neden oldu. Ama 2020 yılı unutulan her şeyi yeniden hatırlattı, ihtiyaçlarımızın aslında ne kadar sade şeyler olduğunu, hiç ölmeyecek gibi yaşadığımız şu hayatın, her an son bulacağını gözlerimiz önüne serdi. 2020 bizden en sevdiklerimizi aldığında ise aslolan şeyin aslında sevdiklerimiz, sağlığımız ve huzurumuz olduğunu hatırlattı.

İnşallah 2021 yılı herkesin sağlıklı olduğu, çalışanların haklarını aldığı, işsizlik ve ekonomik sıkıntıların azaldığı, insanların tekrar güldüğü bir yıl olur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bereketli bir yıl olsun” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.