enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Mehmet Ali Yılmaz’dan Kadınlar Günü mesajı

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Av.Mehmet Ali YILMAZ,8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Mehmet Ali Yılmaz’dan Kadınlar Günü mesajı
08.03.2020
A+
A-

Başkan YILMAZ yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘ 8 Mart tarihi tüm dünyada ve ülkemizde de Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır.

BAŞKAN YILMAZ:Asil Türk Kadınlarına Saygıyla..

Sevgiyi,fedakârlığı ve hoşgörüyü temsil eden kadınlarımız,huzurlu ve müspet bir toplumun temel taşlarıdır.Diğer yandan kadınlarımızın,her fırsatta ailesine ve topluma önemli katkılar sağlaması ve hayatın her alanına yetkin bir şekilde yön vermesi bizleri mutlu kılmaktadır.

Türk Kadını,kurulan ilk Türk Devletinden bu yana,devletin kuruluşunda ve yönetiminde daima erkeğin yanında yer alıp gereken hürmeti görmüştür. Kurtuluş Savaşı’nda vatanımızın bağımsızlığı için erkeğiyle cepheden cepheye koşan Türk Kadını,Cumhuriyet’imizin kurulmasıyla birlikte,toplumsal yaşamda da söz sahibi olarak yerini almıştır.

Dünyada demokrasinin güçlenmesi ve insan hakları skalasında yükselen yeriyle birlikte kadın hakları mücadelesinde ciddi yol alınmıştır.Ülkemizde kadın hakları alanında gerçekleşen reformlarla beraber dünyada kendisine mühim mahiyet içerir bir pozisyon edinmiştir.

Dünya Kadınlar Günü’nde, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kadınların sorunları dile getirilmekte,edinilen deneyimler paylaşılmakta ve kadınların toplumdan beklentileri vurgulanmakta,böylelikle kadınlar arası dayanışmanın en müstesna örnekleri sergilenmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle şehrimizde ve ülkemizdeki tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor,sağlık ve mutluluklar diliyorum.Hayme Ana,Nene Hatun,Zübeyde Hanım,Halide Edip Adıvar,Sabiha Gökçen şahsında ebediyete intikal eden tüm kahraman kadınlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.