enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3025
EURO
35,1585
ALTIN
2.280,71
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

A101 Teknoloji’de Bu Hafta

A101’de bu hafta “Aldın Aldın Günleri” lerinde Piranha Mikrofonlu Stereo Kulaklığı 24.95 TL’lik uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Haftanın diğer teknoloji ürünleri, Hi Level 43” LED TV ve Honor 9 Lite cep telefonu da tüm A101’lerde tüketicilerle buluşuyor.

A101 Teknoloji’de Bu Hafta
A+
A-

Piranha’dan mikrofonlu stereo kulaklık….

Bu hafta A101’de satışa sunulan Piranha’nın mikrofonlu stereo kulaklığı performansının yanı sıra şık tasarımı ile dikkat çekiyor. Cep telefonu, bilgisayar ve MP3 ile uyumlu olarak kullanılabilen ürün 24.95 TL’den iki yıl garanti ile satışa sunuluyor.

TV ‘de Dijital Eğlence…Hi Level 43” LED TV

Bu hafta Hi Level 43” LED TV, televizyonunu değiştirmek isteyenleri güzel bir seçenek sunuyor. Dahili uydu alıcısı bulunan televizyon Full HD özelliği ile televizyonda dijital eğlence olanaklarından sonuna kadar yararlanmak isteyenler için iyi bir tercih. Ürün özel aparatı sayesinde duvara asılabiliyor. A101’de 1.499 TL’den satışa sunulan televizyonun bir adet scart, 2 adet HDMI girişi ve bir adet USB girişi bulunuyor. Vestel servis güvencesiyle 2 yıl garantili Hi Level 43” , A101’lerde 12 taksit seçeneğiyle satılacak.

Şık ve Becerikli….Honor 9 LITE

A101’in en çok ilgi gören teknoloji ürünleri arasında yer alan Honor 9 LITE cep telefonu bu hafta 1.199 TL’den satış sunuldu. Ürün 24 saatte servis garantisi ile en hızlı servis süresine sahip telefonlardan biri olan Honor 9 LITE, geniş full HD ekran, 13 MP + 2 MP’lik çift ön ve arka kameraya sahip. Yüz tanıma, özel ayna tasarımının yanı sıra GPU Turbo özelliği ile ise güçlü bir oyun performası sunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.