enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5243
EURO
34,8011
ALTIN
2.430,22
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

Sürücüler Bu Ürünle Yüzde 40 Tasarruf Sağlayacak

Sürücüler Bu Ürünle Yüzde 40 Tasarruf Sağlayacak
A+
A-

Artan akaryakıt fiyatlarından dolayı şikayetçi olan Denizlili sürücülere yüzde yüz yerli sermaye ile üretilen, Türk mucitlerin geliştirdiği VGT ürünü çare olacak.

Yüzde yüz Türk Sermayeli ve tamamı Türkiye’de üretilen VGT ürünü yüzde 40’a kadar yakıt tasarrufu sağlamanın yanı sıra aracın motorunu ve yürür aksamını koruyarak otomebillerin daha uzun süre performans vermesini sağlıyor.

Denizli Merkezefendi İlçesi 3. Sanayide bulunan Altınok Otogaz’da bugün tanıtımı yapılan performans ürününe bir hafta geçerli olan 2016 fiyatları ile sahip olmak çok kolay. Tek yapmanız gereken 0530 520 9090 numaralı telefondan randevu almak.

Ürünle ilgili bilgilendirme yapan VGT Performans Geliştirmen Ürünü yetkilisi Bayram Karasu yaptığı açıklamada “Tamamen Türkiye’de üretilmiş bir ürün olan motor içindeki yanmayı kusursuz sağlayarak, aracın yakıt tasarrufunu sağlayarak, performansı arttırıyor. Tabi bu oran her sürücüde, alınacak sonuç farklı olmakta. Sürüş biçimine göre değişkenlik gösterse de; kayıtsız şartsız motorda rahatlama ve ömrünün uzamasını sağlar. Emisyon değerlerinde sıfırı yakaladığımız araçlarımız var. Bütün bunlar bu sistemin araca dahil edildikten sonraki avantajları diyebiliriz. Vakum Gücü Teknolojisi ile motorun yanma odalarındaki yanmayı bu sistemle tam olmasını sağlıyoruz’’ dedi.

Yüzde 40’a Varan Yakıt Tasarrufu

Ürünün çalışma prensiplerine değinen Karasu “Sürücüler gaz pedalına örnek vermek gerekirse 5 cm bastığında, içeriye bir miktar yanma sağlayacak hava depoluyorsunuz, bu sistemle bu depolamanın bir kısmını sürücüler gaza basmadan yapacak şekilde uyguluyoruz. Böylece 1 cm basarak, 5 cm’lik verim alınıyor. Bu durum da yakıt tasarrufu sağlıyor. Bu sistemle birlikte, sürücülere yakıt tasarruf olarak bir miktar aralığı vermek gerekirse, yüzde 18 ile yüzde 40 arasında bir tasarruf garanti ediyoruz. Tabi bu oran sürücünün araç kullanışı, yol durumuna göre değişkenlik gösterebiliyor’’ dedi.

Lansmana Özel 2016 Fiyatları İle Tasarruf Yapmayan Kalmasın

Ürünün araca montajı sonrası hiçbir masrafı olmadığına dikkat çeken Karasu “ periyodik araç bakımlarını yaptıran sürücüler, ürünümüzün bakımını da yaptırmış olacaklar. Ekstra hiçbir masrafı olmayan ve araç sahiplerini büyük bir masraftan kurtaran ürünümüz LGP, Benzin ve motorinle çalışan tüm araç tiplerine uygundur. Ürünümüzü duyan pek çok sürücü kargo ile ürün talebinde bulunuyor. Bu üründe kargo sevkiyatına sıcak bakmıyoruz. Üründen en doğru sonucu almak için, montajın en doğru yere yapılması gerekiyor. Ustalığına güvenerek, çok yanlış yere montaj yapanlar var. Bu standart bir ürün değil, ezber bozan bir sistem dolayısıyla bunu bir ustanın bilmemesi çok normal. Bu nedenle kargo sevkiyatı söz konusu değil, ehliyetli personelimizin takması şart. Bunu Denizli’de Altınok Otogaz güvencesi ile vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz.

Lansmana Özel Fiyatlar Bir Hafta Geçerli

Lansmana özel olarak da KDV dahil 590 TL olan 2016 fiyatlarımız 1 hafta boyunca geçerli olacak. Daha sonra standart parakende satış fiyatlarımız üzerinden ürünümüzü Altınok Otogaz’dan edinebilirler” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.