enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5702
EURO
34,9795
ALTIN
2.423,87
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C

260 Milyon Bütçe Üretimde Öncü Belediye

260 Milyon Bütçe Üretimde Öncü Belediye
A+
A-

Pamukkale Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı birinci oturumu dün gerçekleştirildi.

2017 yılı faaliyet Raporu ve 2018 yılı bütçesinin görüşüldüğü meclis toplantısı renkli anlara ve iddialı söylemlere sahne oldu.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin başkanlığında gerçekleştirilen Kasım ayı meclis toplantısı Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

2017 yılı faaliyet raporu ve 2018 yılı bütçesinin MHP ve CHP’li üyelerin muhalefetine rağmen AK Partili üyelerin oyları ile 2018 yılı için 260 milyon TL bütçe belirlendi.

Görüşmeler sırasında konuşan Başkan Gürlesin ”kurucu ve henüz 4 yıllık bir belediye olmamıza karşın verdiğimiz hizmet ve yaptığımız yatırımlar anlamında büyük yol kat ettik. Eksikler yok; mu tabi ki var ancak, geçen 4 yıla bakıldığında her yıl daha ileri giden ayakları daha sağlam basan bir belediyecilik anlayışı ile hizmet verdiğimiz aşikardır. 2018 yılı proje ve yatırımların devam edeceği önemli bir yıl olacak. Yaptığımız yatırımlar insan odaklı ve tümü ile Denizli ve Pamukkalemiz’de yaşayan vatandaşlarımıza daha kaliteli bir yaşam sağlamak amaçlı yatırımlardır.” dedi.

Turizm ve Tarımda Dünya Markası Olmak İstiyoruz

Başkan Gürlesin üretim odaklı sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet ürettiklerini belirterek, belediye meclis üyelerine Pamukkale’de yetişen yeni mahsul narlardan ikram etti. Gürlesin ”nar ve kekik başta olmak üzere tarım konusunda bu kooperatife öncülük yapmak planlarımız var. Türkiye’nin yüzde 86 Dünyanın yüzde 75 Denizli’de üretilen kekik ve kalitesi dünya standartlarının çok üzerinde olan nar üreticilerimize öncülük ederek planlı tarım ve maksimum verim elde edilmesini sağlamak hedefindeyiz. Turizm ve tarımı tanıtmak, Pamukkale’yi bu anlamda bir marka haline getirmek ve üreticiye öncülük etmek bizim için önemli bir görevdir.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.