enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4985
EURO
34,8634
ALTIN
2.473,90
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Alkışlar Büyükşehir Tiyatrosu’na

Alkışlar Büyükşehir Tiyatrosu’na
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yeni sezonda sahneye koyduğu “Kamyon” adlı oyun kapalı gişe oynamaya devam ediyor. Oyunu tiyatroseverlerle birlikte izleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin kültür ve sanat hayatına zenginlik katmaya devam edeceklerini söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun yeni sezonda sahnelediği “Kamyon” oyunu ikinci kez sahnelendi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda kapalı gişe oynamaya devam eden Kamyon oyununu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da vatandaşlarla birlikte izledi. Anadolu’nun farklı yörelerinden ekmek parası için kamyonla yola çıkan insanların, Ege dağlarında mahsur kalmasını anlatan oyun salonu dolduran tiyatroseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Oyunun sonunda sahneye davet edilen Başkan Osman Zolan, oyunu büyük bir keyifle izlediğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Performanslarıyla büyük alkış toplayan oyunculara çiçek veren Başkan Zolan, özel olarak tasarlanan gerçek kamyon boyutundaki dekora da dikkat çekti.

 

Hedef 75 bin seyirci

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geçmişte olduğu gibi sanata ve sanatçıya destek vermeye devam edeceğini belirten Başkan Osman Zolan, geçen yıl Büyükşehir Belediyesi tiyatro guruplarının 50 bin seyirciye ulaştığını bu yılki hedeflerinin ise 75 bin olduğunu ifade etti. Başkan Zolan, “Tiyatro gruplarımız şehrimizde genç sanatçıların yetişmesine olanak sağlıyor ayrıca sahnelediği bu güzel oyunlarla Denizlimizin kültür ve sanat hayatına zenginlik katıyorlar” dedi.

 

Aralık oyunları

 

Her hafta sonu saat 20.00’de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda sahne alan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 15 ve 16 Aralık’ta Kamyon oyununu,  10 ve 29 Aralık’ta ise Kahvede Şenlik Var oyununu sergileyecek. Aynı sahne ve saatte oyun oynayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü ise 3, 8 ve 17 Aralık’ta Söz Sende, 9 ve 24 Aralık’ta Buzlar Çözülmeden, 22 Aralık’ta Müsadenle Shakespeare, 23 Aralık’ta ise Töre oyununu oynayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.