enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4986
EURO
34,7282
ALTIN
2.494,67
BIST
9.501,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C

Başkan Subaşıoğlu Vatandaşı Dinledi

Başkan Subaşıoğlu Vatandaşı Dinledi
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda ‘Sizi Dinliyoruz’ sloganı ile başlatılan ve her ayın ilk Cumartesi günü gerçekleştirilen vatandaş buluşmaları devam ediyor.

Merkezefendi ilçesinde yaşayan vatandaşların Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile bire bir görüşerek istek, şikâyet ve önerilerini ilettiği ‘Sizi Dinliyoruz’ buluşmaları devam ediyor. Her ayın ilk Cumartesi günü gerçekleştirilen vatandaş buluşmaları Ağustos ayında da gerçekleştirildi. Başkan Subaşıoğlu Merkezefendililer ile belediye binasında bir araya geldi. Yoğun katılımın yaşandığı buluşmada, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun yanı sıra başkan yardımcıları Hasan Kılıç, Yusuf Görgüç ve Ayhan Mazıoğlu ile birim müdürleri de hazır bulundu. Vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dinleyen Subaşıoğlu, anne ve babaları ile gelen çocuklara da oyuncak hediye etti.

”Durmaksızın Çalışacağız”

Vatandaş buluşmaları hakkında açıklama yapan Başkan Subaşıoğlu, “Biz belediye olarak Merkezefendimizin bütün bölgelerine, bütün mahallerine hizmet götürüyoruz. Hizmetlerimizi mahallelerimize aktarırken orada yaşayan vatandaşlarımızla da bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Sizi Dinliyoruz sloganı ile başlattığımız buluşmalarımızda da her ay vatandaşlarımızla belediye binamızda bir araya gelerek istek, şikâyet ve önerileri alıyoruz. Bu ay da vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Kendilerini dinledik. Merkezefendimiz için durmaksızın çalışmalarımızı yapmaya ve projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.