enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5286
EURO
34,9326
ALTIN
2.438,75
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Denizli’nin En Korkunç Evi

Denizli’nin En Korkunç Evi
13.01.2018
A+
A-

Denzili 15 Mayıs Mahallesi’ nde Osmanlı Konağı korku evi haline getirildi. Denzili’de Psikolojik Danışmanlık yapan Fatih Çiftçibaşı (38), satın aldığı konağın yapısını bozmadan Denizlililere heyecanlı dakikalar yaşatıyor.

Korku evine en az 3, en fazla 9 kişiyi konuk edebiliyor. Konakta işlenen cinayeti çözmeleri istenen eve gelen gruplardan oyunu 8 ayrı bölümü, 9 aşamada, 50 dakika içerisinde tamamlamaları gerekiyor. Oyunun konuklar üzerindeki etkisini anlatan Çitçibaşı, “Oyun için 2 katlı konağın tamamı kullanılıyor. Oyuncular kapıdan içeri girer girmez oyun başlıyor. Kendiliğinden açılan çekmeceden küçük el fenerleri alınıyor ve tünelden geçerek odaya geçiliyor. Odalarda seslendirmeler ve beklenmeyen korkutucu sürprizler adrenalini her geçen dakika daha çok arttırıyor. Şifreler çözüldükçe odalardan geçiliyor ve şifrenin çözülmesine daha çok yaklaşılıyor” dedi.

”Heyecan ve Eğlence için”

Denizli’de korku evine ihtiyacın olduğunu ve kendisinin de ticarete atılmak istediğini belirten Çitçibaşı, “Denizli’nin Büyükşehir olmasına rağmen gerçek anlamda bir korku evine sahip olmadığını ve Denizli’de bunun bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.Amacımız insanların psikolojisini bozmak değil, sadece korku dolu heyecanı ve eğlenceyi yaşamaları için elimizden geleni yapıyoruz. Oyunlarda seslendirmeyi kendimiz yapıyoruz. Komutlar vererek oyuncuları yönlendiriyorum. Çoğu zaman onları izlerken güldüğüm için seslendirme yapmakta çok zorlanıyorum” dedi.

Oyunları tamamlayamayan konukların oyunun tamamlamak için defalarca geldiğini belirten Çitçibaşı;“Oyunu verilen sürede tamamlayamayan veya korktukları için oyundan çıkan gruplar, tekrar geliyorlar. İnsanlar bu deneyimi yaşadıkları zaman tekrar gelmek istiyor. Bazı grupların 4-5 defa geldikleri oluyor. Şu ana kadar tek seferde oyunu tamamlayan 6 grup oldu. Kameralarla sürekli takibimizdeler. Bazen aşırı korkudan bayılacak duruma gelen arkadaşları dışarı çıkarıyoruz. Bizleri görünce hepsi rahatlıyor. İçeriden gergin ve öfkeli çıksalar dahi bu durum 10 dakika içerisinde yerini rahatlamaya bırakıyor. Oyunlar bir bulmaca işi. İçeride verilen şifreleri çözerek oyunun bitmesi gerekiyor. Bu yüzden soyut düşünebilecek yaş gruplarının oyuna katılması gerekiyor. Bu nedenle 14 yaş sınırımız var.Şu anda Denizli dışında Osmaniye, Tekirdağ, Polatlı, Hakkari –Yüksekova, Hatay ve Nevşehir’de iki tane olmak üzere 8 şubeye ulaştık. Mardin’den de kurulum talebi ulaştı ve en kısa zamanda oraya da bir korku evi açacağız”. dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.