enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5295
EURO
34,8958
ALTIN
2.437,36
BIST
9.749,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
28°C

Dur İhtarına Uymayıp Kaçtı Ama…

Dur İhtarına Uymayıp Kaçtı Ama…
05.11.2017
A+
A-

Denizli’de dün gece gerçekleştirilen, ‘güvenli eğitim operasyonu 2’ kapsamında ‘narko-sokak’ uygulaması düzenlendi. Denizli Emniyet Müdürlüğü Ekiplerinin düzenlediği uygulamada, çok sayıda kişinin kimliği sorgulanırken, 11’i yabancı uyruklu 14 şahıs gözaltına alındı.

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi ve çevresinde bulunan noktalara Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne (KOM), Terörle Mücadele (TEM), Narkotik, Asayiş, Yunus ve Trafik ekiplerinden oluşan 233 polisle uygulama yapıldı. Pamukkale Üniversitesi ve çevresindeki noktalarda yapılan uygulamada, “Chaco” ve “Şat” isimli narkotik ve dedektör köpeklerle şüpheli işyeri ve kafelerde aramalar yapıldı. Yapılan uygulamada, 944 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sisteminden kimlik sorguları yapıldı. Uygulamada, 50 işyeri denetlenirken, bir işyerine de kumar oynatmaktan ceza kesildi, 5 işletme sahibine ise idari işlem yapıldı.
Kafe, iş yeri, şüpheli şahısların tek tek arandığı ve kimliklerinin sorgulandığı uygulamada, 104 araç kontrol edildi ve kusur ile eksiği bulunan araçlara 8 bin 213 TL para cezası kesildi, 1 araç ise bağlandı.
Polisin dur ihtarına uymayan, ehliyetsiz olduğu için kaçan motosiklet üzerinde 2 genç kovalamaca sonucu yakalanarak, gözaltına alındı. Uygulama kapsamında 11’i yabancı uyruklu 14 kişi gözaltına alındı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.