enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5978
EURO
34,6499
ALTIN
2.526,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

‘Evde Bakım Hizmeti’ 1 Yılı Geride Bıraktı

‘Evde Bakım Hizmeti’ 1 Yılı Geride Bıraktı
A+
A-

2016 yılının Haziran  ayında başlayan “Evde Bakım Hizmeti”nden bu güne kadar 2 bini aşkın vatandaş faydalandı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak yaşlı ve engellilerimiz ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Hüseyin Gürlesin

Hüseyin Gürlesin

Türkiye’ye örnek projeleri hayata geçirerek dikkat çeken Pamukkale Belediyesi’nin yaşlı ve engelliler için başlattığı “Evde Bakım Hizmeti” 1. Yılını geride bıraktı. 2016 yılının Haziran ayında ilk olarak başlatılan proje kapsamında yaşlı ve engelli olan vatandaşların bakımları evlerinde yapılıyor. Pamukkale Belediyesi ekipleri ilçe sınırları içinde belirlenen engelli, 65 yaş üstü ve yardıma muhtaç kişilere düzenli olarak saç ve sakal tıraşı yapılıyor. Günde 15-20 kişiye verilen hizmetten faydalanan kişi sayısı 2 bini geçti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, evde bakım hizmeti alan 63 yaşındaki Saffet Dağ’ı ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Çakar, Kayıhan Mahallesi Muhtarı Mahmut Oğuz ve Zeytinköy Mahallesi Muhtarı Serkan Kar’ın da eşlik ettiği Başkan Gürlesin’e Dağ ailesi büyük ilgi gösterdi. Başkan Gürlesin, ailenin üçüz torunları Mert Eren, Saffet Ege ve Muhammet Safa adındaki bebekleri severek bol bol fotoğraf çektirdi.

“50 seneden beri böyle hizmet görmedim”

Hürriyet mahallesinden oturan ve evde bakım hizmeti alan görme engelli 63 yaşındaki Saffet Dağ, kendilerine bu hizmeti sunduğu için Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti.  “Pamukkale Belediyemizin başlatmış olduğu bu hizmetten çok memnun ve mutluyum” diyen Dağ, “50 senden beri ben bu memlekette böyle bir hizmet görmedim. Bu hizmetlere kim vesile olmuşsa Allah yar ve yardımcıları olsun. 4 senedir ışığı dahi göremiyorum. Ben bu durumdan hiç şikayetçi değilim. Çünkü hükümetimizin ve Belediye Başkanımızın bizim gibi yardıma muhtaç kişilere yönelik başlatmış olduğu bu güzel uygulama ile yalnız olmadığımızı hissediyoruz. Bundan dolayı moralim her zaman yüksek. İnşallah bu güzel hizmetin önü kesilmez. Başkanımız ve hükümetimiz bizi unutmaz. Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’in evime kadar gelip beni ziyaret etmesi ise beni daha çok mutlu etti. Kendisinden Allah razı olsun diyorum” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.