enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0221
ALTIN
2.323,53
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

GÜNEŞ, BEREKET İLE ‘PARLA’YACAK

GÜNEŞ, BEREKET İLE ‘PARLA’YACAK
05.11.2017
A+
A-

Bereket Enerji Üretim A.Ş. imal ettiği Parla güneş panelleri, Elektrik Mühendisleri Odası’nın (EMO) düzenlediği ‘’9.Yenilenebilir Enerji Kaynakları Zirvesi’’ nde boy gösterdi.

Antalya’da gerçekleştirilen ve 3 gün devam zirveye ‘’Güneş, Bereket ile ‘parla’ yacak’’ sloganıyla katılan Bereket Enerji’nin standı, güneş enerjisi yatırımcılarının ilgi odağı oldu. Elektrik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Önder ve Antalya Şube Başkanı İlhan Metin ile yöneticiler, Bereket Enerji’nin standını ziyaret ederek şirketin çalışmaları hakkında bilgi aldı. EMO Başkanı Önder, Bereket Enerji’nin panel üretim kapasitesini 150 megawatt’dan 500 megawatt’a çıkaracağını ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek hücre üretimine başlayacağını basından öğrendiklerini belirterek, ‘’Bereket Grubu, enerji sektörünün önemli bir oyuncusu ve yenilenebilir enerjide oyun kurucusu konumunda. Kamu ve özel kurumlar son dönemde güneş enerjisi yatırımlarına yöneldi. Bu nedenle yeni santrallerin kurulumunda yerli panellerin kullanılması büyük önem taşımakta. Bu kapasiteyi karşılamaya yönelik yatırımlarından dolayı Bereket Enerji’yi kutluyoruz’’ dedi.

 

Bereket Enerji Güneş Grubu tedarik ve lojistik Yönetmeni Gamze Akgün ile panel satış sorumlusu Sedat Avcı, standa ziyarete gelen akademisyen, elektrik mühendisi ve güneş yatırımcısı ve girişimcilere, çalışmalar ve santral kurulumlarıyla ilgili ayrıntılı bilgiler verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.