enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3218
EURO
35,0717
ALTIN
2.279,78
BIST
9.017,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Kursiyerler Hünerlerini Sergiliyor

Kursiyerler Hünerlerini Sergiliyor
26.05.2018
A+
A-

Denizli Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği resim kursunda yapılan resimler, Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Sanatsız kalmış bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir” sözlerinin altında Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda sergilenmeye başladı.

25 Mayıs’ta açılışı yapılan ve 31 Mayıs’da kadar sürecek olan sergi hakkında bilgi veren Denizli Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi Resim Öğretmeni Turgay İnci, “Resimlerimiz kursiyerlerimizin yaptığı resimlerden oluşuyor. Yağlı boya, kara kalem, pastel boya, sulu boya ve ebru çalışmaları bulunuyor. Yıl boyunca yaptığımız çalışmaları artık sene sonunda sergiliyoruz. 80 yağlı boya, 30 tane pastel ve sulu boya, 20 tane kara kalem çalışması ve 7 tane ebru çalışmamız var. Öğrencilerimizin kendilerine olan güven duygularını geliştirmek ve günlük stresten uzaklaşmaları için düzenliyoruz. Kurslarımız sabah 09:00’da başlıyor, öğlen 12:00’a kadar devam ediyor. Çalışmaya devam etmek isteyende 14:00-15:00’a kadar kendi atölyemizde devam ediyor. Eli kalem tutan herkes resim yapabilir. Kimse korkmasın. Bir çizikle başlayıp, resim haline geliyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.