enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3578
EURO
35,0024
ALTIN
2.326,06
BIST
9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Paü’de Oku Okuttur Etkinliği

Paü’de Oku Okuttur Etkinliği
21.10.2017
A+
A-

Pamukkale Üniversitesi İşletme Topluluğu ”Oku Okuttur” etkinliği ile hep beraber kitap okumanın tadını çıkardı. Topluluk tarafından organize edilen ve çeşitli yarışmalar ve etkinliklerle renklendirilen etkinliğe çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Pamukkale Üniversitesi İşletme Topluluğu Başkanı Ömer Yardımlı ”Zaman içinde bir zamansızlık varsa o da kitap okuma zamanıdır dedik. Pamukkale Üniversitesi İşletme Topluluğu olarak, 20 Ekim Cuma günü saat 20:00’da hep birlikte kitap okumak, anı durdurmak ve satırlar arsında kaybolmak için “Oku Okuttur” sloganıyla Kahve Diyarı’nda hep birlikte kitap okumanın tadına vardık.” dedi.

Her yıl geleneksel olarak yapılan kitap okuma etkinliği, sosyal sorumluluk departmanın organize ederken, tüm topluluk üyelerinin katılarak kitap okuma alışkanlığını pekiştirmeyi amaçlıyor.

1 saatlik kitap okuma etkinliğimizin ardından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri Nutuk’tan 2 sayfalık özeti herkes okudu ve bu özet üzerinden yarışma düzenlendi. Yapılan yarışmada Nutuk özeti üzerinden birbirine sorular soran öğrenciler en çok soruyu doğru cevaplayanlara çeşitli hediyeler verdi.

Etkinlik hakkında konuşan Topluluk Başkanı Ömer Yardımlı ” Gelenekselleşen “Oku Okuttur” etkinliği ile arkadaşlarımıza okuma alışkanlığı edindirmeyi hedefledik. Okuma ve yarışma etkinliklerimizin ardından müzik festivalimiz başladı. Bu kapsamda aramızdaki arkadaşlarla gitar çalıp eşlik ettik. Daha sonra aramıza katılan farklı bir müzik grubuyla birlikte eğlencemizi ikiye katladık. Etkinliğimiz son olarak ”Ben Kimim” adlı oyun ile devam etti. Gönüllü arkadaşlarımız sahneye çıkarak kendilerini bir nesne yerine koyup diğer arkadaşlarımız ise gönüllü arkadaşlarımıza sordukları sorularla hangi nesne olduklarını bulmaya çalıştılar.

İşletme Topluluğu, Pamukkale Üniversitesi’nin en aktif topluluğu  olarak sosyal sorumluluk departmanımızın hazırladığı bu yararlı ve eğlenceli aktiviteyle etkinliklerine bir yenisini daha eklemiş oldu. ”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.