enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6067
EURO
34,7737
ALTIN
2.490,71
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Sanal dostluktan gerçeğe

Sanal dostluktan gerçeğe
23.10.2017
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile sosyal medyada 200 binin üzerinde takipçiye ulaşan Denizli Trafik ve Yaşam Grubu, Yaza Veda Pikniği düzenledi. Sanal dostlukların gerçeğe taşındığı etkinliğe binlerce grup üyesi katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve yaklaşık 8 ay önce kurulan 200 binin üzerinde takipçiye ulaşan Denizli Trafik ve Yaşam Grubu işbirliği ile Yaza Veda Pikniği düzenlendi. Çamlık Mesireliği’nde düzenlenen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katılarak grup yönetici ve üyeleri ile bir araya geldi. Grup Yolculuk ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Hakan Eyiden konseri, stand-up ve mehteran gösterilerinin yapıldığı etkinlikte konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kendilerinin de Denizli Trafik ve Yaşam Grubunu takip ettiğini belirterek, “Arkadaşlarımızın paylaşımlarından bazı hususları bizlerde gündemimize alıyoruz ve çözüm noktasında gayret ediyoruz. Tabi ki teşekkürlerini de alıyoruz, eleştirilerini de alıyoruz. Amaç burada dayanışmayı sağlayarak güzellikleri paylaşmak. Hem de sıkıntıları ilgili yerlere aktarmak” dedi. Sanal dünyada oluşturulan bu dostluğu gerçek dünyada bir araya getirmeyi istediklerini anlatan Başkan Zolan, “Burada düzenlediğimiz piknikle aile olarak hep beraber buluşalım istedik” diye konuştu.

 

“İstekleri dikkate alıyoruz”

 

Katılımın çok yoğun olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Büyük şehirlerde en büyük sorun trafik. Tabi Denizlimizde de bazı sıkıntılar var, onların çözümü noktasında gayret gösteriyoruz. Yeni kavşak düzenlemeleri, üst geçitler, yollar, otoparklar gibi birçok çalışmamız var. Arkadaşlarımızdan gelen istekleri de dikkate alıyoruz. Ben bu duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Katkı sağlamaya herkes devam etsin, Denizlimizde güzellikler paylaşılsın. Tabi ki sıkıntılar da aktarılsın haberdar edilsin ve hepimiz yararlanalım. Ben oradaki paylaşımları dikkate alıyorum ve takip ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.