enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Ahmet Deda, Altaş Denizlispor için son bir şarkı istedi

Ahmet Deda ile Analiz programının konusu Altaş Denizlispor oldu. Ahmet Deda, kulüp şirketleşme sürecini tamamlamak üzere iken yönetimin olağanüstü seçimli kongre kararı alması üzerine kameraların karşısına geçti. Deda, Denizlili iş insanlarına şirketleşme çalışmalarına destek olunması için çağrı yaparak, Altaş Denizlispor için adeta son bir şarkı istedi.

Ahmet Deda, Altaş Denizlispor için son bir şarkı istedi
A+
A-

Altaş Denizlispor 8 haftada 13 puan toplayarak devreyi 15 puanla kapattı. Kulüpte sportif anlamda düzelme yaşanırken, yönetim ekonomik açıdan refaha ulaşmak için şirketleşme çalışmalarını son sürat yürütüyordu. Yönetim bu süreçte yeterli desteği bulamadığı için olağanüstü seçimli kongre kararı aldı.

Altaş Denizlispor’da hal böyleyken Gazeteci Ahmet Deda kameraların karşısına geçti. Deda, Altaş Denizlispor şirketleşme çalışmaları için Denizlili iş insanlarından destek istedi. Altaş Denizlispor’un şehrin en büyük markası olduğunu söyleyen Deda, iş insanlarından son bir destek isteyerek takımdan hisse almaları çağrısında bulundu. Deda, yeşil siyahlı kulübün şirketleşmesini tamamlaması halinde artık ekonomik açıdan zor duruma düşmeyeceğini ve markanın daha fazla büyüyeceğine vurgu yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.