enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5188
EURO
34,7220
ALTIN
2.497,58
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Ayşe Sözeri Denizliler ile Buluşacak

Köşe yazarımız, Profesyonel Koç Ayşe Sözeri ‘İletişim ve Motivasyon’ semineri ile Denizlililerle buluşacak.

Ayşe Sözeri Denizliler ile Buluşacak

Köşe yazarımız Farket& ‘Değişim Farkındalıkla Başlar’ kitabının yazarı Profesyonel Koç Ayşe Sözeri, ‘İletişim ve Motivasyon’ konulu semineri ile Pamukkale Üniversitesi’nde öğrenciler ile buluşacak. Seminer, 25 Aralık Salı günü saat 15.00’de Pamukkale Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi A Bok konferans salonunda gerçekleştirilecek. Artı Gelişim Topluluğu ve Poz – Der ortaklığında düzenlenen seminerin ardından katılımcılara belge verilecek.

Seminer sonrasında ise Ayşe Sözeri Farket &’Değişim Farkındalıkla Başlar’ kitabının imza gününde okurları ile buluşacak.

Ayşe Sözeri’nin köşe yazılarını sitemizden takip edebilirsiniz.

AYŞE SÖZERİ KİMDİR?

Denizli doğumludur. Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü okumuştur. Uzun süre otomotiv sektöründe çalışmıştır. Çalışma hayatı boyunca kendini geliştirmek adına birçok eğitimlere katılmıştır. İnsan Kaynakları Uzmanıdır. Akıl ve Zeka Oyunları Eğitmendir. Profesyonel Öğrenci ve Yaşam Koçudur. Koçlukta ki hedef, kişilerin değerler ve hedefler doğrultusunda YOL ARKADAŞLIĞI yapmak. Konya AKTÜEL Dergi’ de Köşe Yazarlığı yapmıştır. Bireysel Koçluk, Bireysel Eğitim, Firmalara ve Okullara Eğitim Seminerler vermektedir. Konya DEFİ Tenis Grubuna üyedir. Def’ de Sosyal Faaliyet ve Komisyon Başkanıdır. Spor ve müzikle ilgilenmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.