enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4883
EURO
34,7656
ALTIN
2.490,41
BIST
9.552,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C

Anne adayları 17. dönem eğitimlerine başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ödüllü Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında hayata geçirdiği Hamilelik Okulu 17. dönem eğitimleri başladı.

Anne adayları 17. dönem eğitimlerine başladı
25.02.2020
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Hamilelik Okulu eğitimleri başladı. Kent Konseyi’nde düzenlenen eğitim programının 17. dönem açılışına Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve kursiyerler katıldı. Hamilelik Okulu’nun anne adaylarına büyük katkı sağladığına dikkati çeken Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, “Üçüncü yılını tamamladığımız Hamilelik Okulu’nun 17. dönemini sizlerle başlatıyoruz. Uzman arkadaşlarımız verecekleri bilgilerle yavrularınıza sağlıklı bir şekilde kavuşmanıza katkı sağlayacaklar” dedi.

“Kursiyerlerimiz çok memnun”

Evlilik Okulu ve Hamilelik Okulu gibi tüm eğitim projelerini çok önemsediklerini vurgulayan Değirmenci, “İstiyoruz ki, Denizli huzurlu insanların yaşadığı bir şehir olsun. Hamilelik Okulu eğitimlerinin sizlere büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Sizler bu eğitim sonunda ‘iyi ki bu eğitimlere katılmışız’ diyeceksiniz. Bu güne kadar eğitimlerimize katılan kursiyerlerimiz buradan çok memnun ayrıldılar” diye konuştu. Değirmenci anne adaylarının bebeklerine mutlu ve sağlıklı bir şekilde kavuşmasını temenni etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.