enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4978
EURO
34,5801
ALTIN
2.476,93
BIST
9.575,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
22°C

Başkan Osman Zolan’dan 1 Mayıs mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Zolan, “Şehrimizin kalkınıp gelişmesi, yarınlara daha güvenle bakabilmesi için tüm mesai arkadaşlarımızla beraber omuz omuza olmaya, hep birlikte taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

Başkan Osman Zolan’dan 1 Mayıs mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çalışanın hakkının alnının teri kurumadan verilmesinin kutsal sayıldığı bir inancın mensubu olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Osman Zolan, üreten, emek sarf eden, gecesini gündüzüne katan tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Tüm dünyada, işçi ve emekçilerin sorunlarını dile getirip çözümüne yönelik görüşlerin tartışılmasına vesile olan 1 Mayıs’ın mukaddes bir güne tevafuk olduğuna dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Ramazan Bayramı arifemizde 1 Mayıs’ı da kutlayacağız. Bu özel günün Denizli’mizde, ülkemizde ve tüm dünyadaki çalışanlara güzellikler getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Denizli’ye kazandırılan hizmetlerin en büyük mimarlarının emekçiler olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: “Şehrimizin kalkınıp gelişmesi, yarınlara daha güvenle bakabilmesi için tüm mesai arkadaşlarımızla beraber omuz omuza olmaya, hep birlikte taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz inşallah. Bir ve beraber olduğumuz sürece daha iyiye ve güzele kavuşacağız. Bu vesilelerle emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmayan, şehrimizin ve ülkemizin büyümesinde önemli rol oynayan tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, bu anlamlı günün kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.