enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3627
EURO
34,9648
ALTIN
2.326,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Başkan Zolan PAÜ’yü kazanan gençlere Denizli’yi anlattı

Başkan Zolan PAÜ’yü kazanan gençlere Denizli’yi anlattı

ÜNİAK Denizli, Pamukkale Üniversitesi’ni (PAÜ) yeni dönemde kazanan gençler ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi. PAÜ yerleşkesinde düzenlenen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ile Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer ve çok sayıda üniversiteli öğrenci katıldı. Gençlerin sunduğu konser ile başlayan programda üniversitelilerin yoğun alkış ve sevgi gösterileriyle sahneye davet edilen Başkan Zolan, eğitimleri için Denizli’ye gelen tüm gençlere “hoş geldin” diyerek yeni eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diledi. Denizli’nin Türkiye’de parmakla gösterilen bir şehir olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, kentin kişi başı yeşil alan konusunda Avrupa standartlarının üzerinde olduğunu, spor yapmak isteyen gençler için ise Denizli  Büyükşehir Belediyesinin 20 branşta ücretsiz spor kursu verdiğini söyledi.

“Denizlimizde her şey var çok şükür” 

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sizler bizim geleceğimizsiniz, gözbebeğimizsiniz. Gençlik demek hazine demektir, sizler bizden daha başarılı olacaksınız, daha ileri gideceksiniz bundan hiç şüphem yok. Çok şükür her türlü imkanımız var. Bu şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizleri tebrik ediyorum Denizli’yi tercih ettiğiniz için, bizleri mutlu ettiniz.” Gençlerin Denizli’de güzel zaman geçirebilecekleri Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Denizli Kayak Merkezi, kültür, spor ve sanat etkinlikleri ve tesislerini anlatan Başkan Zolan, “Denizlimizde her şey var çok şükür” dedi. Gençlere yönelik sayısız proje yaptıklarını bu kapsamda Denizli’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Genç Dostu Şehir” ödülü aldığını hatırlatan Başkan Zolan, çünkü her şeyin gençlik için olduğunu kaydetti.    

Başkan Zolan’a gençliğinin karakalem çalışması hediye  edildi

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutluhan ve AK Parti Denizli İl Başkanı Güngör de yeni dönemde PAÜ’yü kazanarak Denizli’ye gelen gençlere “hoş geldin” dileyerek eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından PAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Tuğba Barış, Başkan Zolan’a eşi Berrin Zolan ile birlikte çekildiği gençlik fotoğrafının karakalem çalışmasını hediye etti. Gençlerle bir süre sohbet edip konseri dinleyen Başkan Zolan bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.