enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.297,56
BIST
8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Binler Bağbaşı Yaylası’na Akın Etti

Binler Bağbaşı Yaylası’na Akın Etti

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası dört mevsim doğanın farklı tonlarını içeren güzelliğiyle ziyaretçilerini kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirerek, tabiatla iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlayan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, hafta sonu binlerce Denizliliyi ağırladı. Yoğunluktan dolayı uzun kuyrukların oluştuğu teleferikle 1500 metre rakımlı yaylaya çıkan vatandaşlar sevdikleriyle birlikte karın tadını çıkardı. Kara hasret kalan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, ziyaretçilerine karın tadını yaşama fırsatı verirken ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

Karın yağdığı ilk noktalardan

Denizli’de karın yağdığı ilk noktalardan biri olan 1500 metre rakımdaki Bağbaşı Yaylası’nda bol bol hatıra fotoğrafı çeken vatandaşlar, bir yandan karın keyfini yaşarken diğer yandan şehrin stresinden uzaklaşarak farklı bir gün geçirdi. Çocuklarıyla kardan adam yapan Denizlililer kartopu oynayarak kar sevincini sevdikleriyle paylaştı.

Denizli’de kapalı yol yok

Öte yandan kar yağışı ile birlikte yolların kapanmaması için mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri ihtiyaç olan bölgelerde kar kürüme çalışmalarını sürdürdü. Çardak-Söğüt ile Acıpayam-Yeşilyuva arasında kar kürüme çalışması yapan ekiplerin yüksek kesimlerdeki bölgelerde kar yağışı ve buzlanmaya karşı hazırda beklediği belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.